Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Очите постоянно ми се възпаляваха, докато не опитах алоето- правя си го сама и зрението ми е бистро като никога

  /
  554 Views
  img

  Алое – истинско спасение за тези, които страдат от проблеми със зрението. Ще ви покажем една стара рецепта от народната медицина, която може да помогне и в най-тежките случаи и буквално да спаси очите ви!

  Това лекарство е истинска витаминна бомба за очите! Може да се използва успешно за лечение на катаракта, болка в очите и възпаление на клепачите.

  Как да възстановим зрението си:

  СЪСТАВКИ:

  100 гр. сок от алое

  500 гр. натрошени орехи

  300 гр. мед

  3-4 лимони

  ПРИГОТВЯНЕ: Изстискайте сока от лимоните. След това смелете в блендер всички съставки, за да образуват единна суспензия.Приемайте сместа вътрешно по 1 супена лъжица 3 пъти на ден в продължение на половин час преди хранене. Продължителността на лечението е 3 месеца. В рамките на 30 дни ще забележите, че зрението ви се е подобрило! Дръжте лекарството в хладилник в продължение на 10 дни, преди да започнете да го пиете.

  Ще се радваме, ако сме ви били полезни! Споделете положителния си опит и с приятели – нека и те научат тайната на доброто зрение.

  Източник: www.shushumushu.net

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar