Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Топ диетолог разкри как се сваля най- лесно корема и паласките- само 2 съставки от кухнята са ви нужни

  /
  676 Views
  img

  За поддържане на здравето е да се приема сода бикарбонат , но пречистена или био, не тази от супермаркета. Може ли да се отслабва, докато се къпем? Според известният диетолог Огнян Симеонов това е напълно възможно

  Огнян Симеонов, диетолог: Содата и морската сол вталяват лесно

  Диетологът е категоричен, че за да се отслабне в областта на корема и кръста е необходимо да се ограничи приемът на въглехидрати.

  Който обича хляб да купува пълнозърнест, или заквасен с квас и най-вече – да е замесен от добри и надеждни хлебари.

  Според диетолога не бива да се ядат повече от 2 филийки пълнозърнест хляб, а ако може по-малко – по-добре. Вариант е хлябът да се спре за една-две седмици, за да се види какъв ще е резултатът. Всеки човек отслабва по различен начин.

  Огнян Симеонов напомня, че киноата може да замести хляба и е добре в периодите на ограничение да се консумира киноа. Обикновено се слага в зелените салати, но подхожда и на салата с краставици и домати.

  По време на диета менюто е необходимо да включва поне една салата, а ако са две ще е още по-добре. Диетологът напомня, че може да има дни, в които да се хапват само салати, да се приемат много течности и да се замени хляба с елда, която също е много полезна.

  На въпроса дали може да се отслабва без да се разболеем той отговори ето така: Вирусите, бактериите, паразитите виреят в кисела среда. При алкално тяло вирусите няма с какво да се хранят и не се боледува. При желание за отслабване и връщане на здравето е най-добре да се мине изцяло на алкална храна.

  Друг вариант за поддържане на здравето е да се приема сода бикарбонат, но пречистена или био, не тази от супермаркета. В последно време много хора се лекуват с нея, и то при доста тежки заболявания, в това число рак. Тя алкализира тялото и спира достъпа до храна на определени тумори. Д-р Симончини впръсква в тумора сода бикарбонат, той започва да се окислява и изчезва. За здраве е достатъчно да се взема на ден 1 ч.л. сода, разтворена във вода, а за отслабване – да се правят вани със сода и морска сол.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar