Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Братя близнаци се ожениха за близначки! Няма да повярвате как изглеждат техните деца! СНИМКИ

  /
  581 Views
  img
  В един и същи ден се оженили, а днес всички заедно живеят къща до къща в Хюстън.

  Тази необичайна семейна история започва на една среща на близнаци в Охайо през 1998 г., където Марк се запознал с Дарлин и се влюбил от пръв поглед. С тях на конгреса са били и техните близнаци Крейг и Даяна, които по-късно са се запознали и самите те се влюбили.

  Бях във фоайето на хотела, когато за първи път видях Дарлин и Даяна.

  Крейг беше някъде в хотела, работеше, а аз трябваше да отида след него, защото се страхувах, че и двете ще си помислят, че съм такъв, който сам обича палавите игри с близначки. Трябваше да им докажа, че имам двойник някъде, спомня си Марк.

  c15ad86329bfad70eea6d0cb9ea40364

  Не само, че се е запознал с бъдещата си съпруга Дарлин, но помогнал и на брат си да се запознае с неговата. Те имали обща сватба през 1999; та, след като братята поискали за жени двете сестри в един и същи ден.

  bb6102194b3d2b70b3f000d530c444a0

  Двете семейства живеят едно до друго в Хюстън, а Крейг и Даяна имат двама близнаци и още един син, а Дарлин и Марк имат две дъщери.

   Източник: e-novini.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar