Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Заможен бездомник не се мие от 60 години, яде печено от умрели животни, но не боледува (СНИМКИ)

  /
  447 Views
  img

  Ирански бродяга не се мие от 60 години, но въпреки това е здрав и щастлив, съобщава  esoreiter.ru, цитиран от „Флагман„. Бездомникът живее в ужасни условия.

  Когато намери трупове на животни, той ги пече на огън и яде месото. Скитникът пуши тор чрез специално пригодена за тава тръба. Той се „бръсне“ по оригинален начин – просто изгаря излишната растителност.

  Аму Хажи живее в колиба от кал, която е направена под покрива на тухлена сграда. Той съзнателно се отказал от удоволствието да се къпе, вярвайки, че колибата защитава напълно тялото му от външни влияния, включително от микроби. Може би по тази причина старецът изобщо не е боледувал.

  Старецът е доволен от всичко, което има и се счита за много щастлив човек. За разлика от иранския бродяга, индиецът Кайлаш Сингх е заможен, но е решил никога повече да не се бръсне и да не се подстригва.

  Той има голямо и сплотено семейство, но от 1974 г. насам никой не е в състояние да го накара да си отреже плитките. Решението да не се подстригва, е свързано с обет пред Бог, за да даде син. Въпреки, че синът не се появи в живота му, Кайлаш Сингх не се мие и бръсне.

  Източник: Флагман

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar