Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Издъхналата 17-годишна ученичка била голяма красавица, близките ѝ са неутешими (ПЪРВИ СНИМКИ)

  /
  441 Views
  img

  Голяма трагедия! Неутешими са близките и познатите на 17-годишното момиче, което издъхна вчера в столично училище. Както БЛИЦ писа инцидентът е станал в двора на 96-о СУ „Лев Н. Толстой“ в столичния ж.к. „Люлин“ снощи.

  Към 19:30 ч. момичето било с приятели на пейки в двора, когато ѝ прилошало, разказа охранителят Димитър Василев. Приятелите ѝ се опитали да ѝ окажат първа помощ, обадили се и на спешния телефон 112. Линейката е пристигнала 11 минути след подаване на сигнала, но лекарите само са констатирали смъртта на ученичката. Засега причината е неясна. От фейсбука на момичето става ясно, че тя е била голяма красавица.

  Момичето е било фен на Тупак Шакур, става ясно от профила ѝ.

  Именно негова фотография е сложила за профилна снимка, заедно с негов цитат “You gotta be able to smile through this bullshit” (“Трябва да можеш да се усмихнеш въпреки тези глупости”).

  Почерня от жалейки и профилът на брата на момичето. Приятели и познати изказват съболезнования на момчето.
  Източници на БЛИЦ разкриха още, че по всяка вероятност до смъртта на момичето се е стигнало, след като тя си е глътнала езика и е започнала да се задушава. Тя е била в двора на училището със свои приятели и по нищо не предвещавало, че ще се случи такава трагедия.

  Източник: www.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar