Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Като си купя шампоана първото нещо, което правя е да добавя тези 2 съставки към него. Косата ми никога не е била толкова дълга и гъста

  /
  992 Views
  img

  Руска манекенка прилага естествена грижа за косата си, благодарение на която държи косопада далеч
  За да поддържа косата здрава и красива и за да се справи с косопада руската манекенка Евгения Володина добавя само две етерични масла в своя шампоан.

  Знае се, че манекенките е необходимо да полагат адекватни грижи за своята красота. Поради това не е странно, че точно те избират естествената грижа пред това да използват скъпи и не особено ефективни средства за поддържане на красотата и здравето.

  Днес ще ви представим естествената грижа и превенция на косопада на руската манекенка Евгения Володина.

  Проблемът с косопада е бич не само за по-възрастното поколение, но вече и за младите хора.

  Постоянно това се случва поради неправилно хранене, нарушения на хормоналния баланс, тежки емоционални разстройства и неадекватна грижа за косата.

  Причините биха могли да се крият в лошото качество на питейната вода и различни заболявания на косата. Поради това преди да се направи каквото и да е самостоятелно лечение, трябва да се консултирате с лекар и да получите професионален съвет.

  За да ви предпази от косопада нашият редакторски екип предлага на вашето внимание една лесна рецепта, която ще помогне за заздравяване на косъма, естествено лечение на скалпа и би било отлична профилактика при алопеция (патологична загуба на коса).

  Необходими съставки

  – Какъвто и да е шампоан с неутрално Ph
  – Етерично масло от розмарин
  – Етерично масло от лимон
  – Витамин Е капсули

  За да направи този лек за косопад е необходимо да се добавят в шампоана 10 капки етерично масло от розмарин и 10 капки етерично лимоново масло. След това към шампоана се добавят и двете капсули витамин Е. Разбира се, шишето с шампоан трябва да е стандартно, а не някаква промо опаковка.

  Използвайте този шампоан след като е необходимо или при всяко измиване на косата. Необходимо е да се прилага малко количество шампоан върху ръцете, да се разпени леки и след това с масажни движения да се нанесе върху скалпа. Оставя се да действа в продължение на 10 минути. След приключване на процедурата, може да се измие с топла отвара от лайка.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar