Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Колкото повече остарявам, толкова повече бузите ми се свличат като на булдог, но козметичката ми ми разкри как да ги оправя

  /
  678 Views
  img

  Всяка жена след 40 иска да има съвършен контур на лицето. Някои успяват, но някои не.

  Всичко е въпрос на грижа и правилно подбрани средства

  За да запазите своя контур на лицето по-дълго време, прочетете статията. След това не губете време и започнете да правите маските, които ви предлагаме.

  Случва се така, че с течение на времето, кожата ни губи своята еластичност. И като резултат ясния контур на лицето изчезва. Допустимо е да се появят торбички под очите, двойна брадичка и увиснали бузи. Поради това грижа за кожата не е необходимо да се отлага за неопределено време.

  За да се предотврати и да се спре стареенето на кожата имаме нужда от ефективна помощ. Най-добре в този случай ще се справят маските с лифтинг ефект . Особено полезни компоненти за тези цели е козметичната глина, или известна сред потребителите като хума.

  Задължително правило при прилагането на тези маски е да сте в легнало положение. По този начин кожата се е върнала пак там, където е била, преди да увисне. По време на тези процедури не е възможно да се говори. Маската ще се напука ако има движение на лицевите мускули.

   

  Маска за съвършен контур на лицето

  Нужни са ви:

  – хума
  – розова вода
  – няколко капки сок от джинджифил

  Как се прави?

  1. В подходящ съд смесете хумата и леко затоплената розова вода.

  2. Добавете сока от джинджифила. Консистенцията на маската трябва да е все едно е заквасена сметана. Помолете ваш близък или приятелка да нанесе маската с четка. Кожата на лицето трябва да бъде леко влажна, затова може да я овлажните с розова вода.

  Оставете маската да действа в продължение на 30 минути. Изплакнете лицето със силен чай от лайка. Лечебната хума има има стягащи и успокояващи свойства. Джинджифилът ще спомогне за подобряване на кръвообращението и обмяната на веществата в кожата.

   

  Маска за оформяне контура на лицето с бяла глина и мед

  Необходими продукти:

  – 1 ч.л. мед
  – 1 ч. л. бяла глина
  – 1/2 ч.л. лимонов сок

   

  Как се прави?

  1. Смесете всички съставки в малка купа. Най-добре е купата да е порцеланова или стъклена.

  2. Нанесете тънък слой от маската върху лицето.

  Оставете да действа половин час. Изплакнете и обтрийте лицето с парче лимон.

  Споделете тази статия в социалните мрежи. Вашите приятелки със сигурност ще ви благодарят.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar