Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тази рецепта разтрепери всички пластични хирурзи-идва края на тяхното време: отпуснатата кожа остава в миналото с тази паста

  /
  969 Views
  img

  Предлагаме ви рецепти за маска, с която ще постигнете невероятни резултати. Ще стегнете кожата, ще промените контура на тялото и ще добиете ново самочувствие

  Ако решите да ползвате тази маска редовно, само след 2-3 месеца ще смаете всички с тяло, което изглежда чудесно в какъвто и да е модел бански костюм.

  Защо е необходимо да започнете да правите тази маска още сега?

  Загуба на еластичност, увисване на кожата на ръцете, шията, корема и бедрата – това е често срещано явление при жените след 45 години.

  Диети, драстично намаляване на теглото, хормонални смущения – всичко това се отразява зле на състоянието на кожата. В следствие на натрупаните години и излишни килограми, клетките на кожата вече не са в състояние да се възстановяват толкова бързо, колкото преди.

   

  Въпреки това, при редовно приложение на маската, ще стегнете кожата и ще възстановите нейната еластичност.

   

  Естествен и ефикасен лифтинг в домашни условия

  Камфоровото масло е популярен и ефективен инструмент за грижа за кожата и косата. То се използва, за да се отървем от акне, за премахване на белези и бръчки. Доста е ефикасно за бърз и ускорен растежа на косата. Поради богатия на полезни вещества състав и способността за индуциране на клетките да се подновят, този продукт дава голям ефект при загуба на тегло и стягане на кожата.

  Внимание! Камфорово масл о не може да се използва при пациенти с епилепсия и от такива, които страдат от свръхчувствителност към лекарството.

   

  Кафе (или по-скоро, кофеин) – истински помощник на онези, които са загубили еластичността на кожата. Kофеинът е идеалната съставка за кожа, която вече е започнала да се състарява. Той активира обмяната на веществата, укрепва и подобрява еластичността на кожата. Освен това, при редовна употреба, предотвратява появата на рак на кожата.

  Козметичната глина е няколко вида и характеристиките на всеки вид са уникални. Има бяла, синя, сива, зеленa или червена глина. В която и аптека да попитате, винаги може да намерите точно вида глина, който ви е необходим. Освен това, козметична глина се предлага и в здравословните магазини.

  Глината притежава изразен лифтинг ефект. Най-добре е да закупите сива или черна глина, тъй като този вид глина притежават най-силен лифтинг ефект.

   

  Как да си направите маска за повдигане на увисналата кожа?

  Необходими съставки

  2 супени лъжици утайка от малко по-едро смляно кафе
  1 и 1/2 ч.л. масло от камфор
  2 супени лъжици козметична глина

   

  ПОДГОТОВКА И ПРЛИЛОЖЕНИЕ

  1. Глината се разрежда с вода, според указанията на опаковката. Трябва да получите маса с консистенция на гъста сметана.

  2. Добавете утайка от кафе и масло от камфор и разбъркайте. Колко масло от камфор ще сложите, зависи от индивидуалните характеристики на кожата. Най-добре е да започнете с половин чаена лъжичка, и след това постепенно да увеличавате дозата.

  3. Нанесете сместа върху кожата на проблемните области, увийте с фолио и сложете нещо за осигуряване на топлинен ефект. Дръжте обвивката за около 30-40 минути, след това отмийте с топла вода и нанесете подхранващ крем.

  Оптимален, видим и невероятен ефект ще получите, ако прилагате тази маска поне 2-3 пъти в седмицата в продължение на поне 3 месеца. Няма как отпуснатата от години кожа да се стегне за няколко дни. Нужно е упорство и постоянство.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar