Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Никога не пренебрегвайте, ако сънищата ви се повтарят! Ето какво значи това! Най-зле е, ако постоянно сънувате, че

  /
  763 Views
  img

  Ето трите възможни варианти за обясненията на това нещо

  Сънищата, които се повтарят, са доста често явление при много хора. Доста от нас сънуват едно и също нещо в продължение на дни, седмици и дори месеци, но не му обръщат внимание.

  Това обаче е доста сериозна грешка.

  Истината е, че сънищата, които сънуваме многократно, доста често са индикатор за проблем, за който и не подозираме. И който се проявява на подсъзнателно ниво, докато тялото и мозъкът ни отпочиват, пише svetovnizagadki.com.Поради тази причина е от изключителна важност да разберете какво може да е довело до повтарящите се сънища, за да можете да реагирате навреме и да вземете мерки, преди проблемът да се е задълбочил. Най-често срещаните причини за сънищата, които се повтарят, са три основни.

  1. Психологически проблем – най-честата причина за появата на периодично повтарящи се нощни съновидения. В повечето случаи това е проблем, който ви тревожи и който може да е свързан както с личния ви живот, така и с работата. Доста често този проблем е индикация за някакъв вътрешен страх, който се опитваме да потискаме и който се проявява с пълна сила в съновиденията ни.

  2. Соматични проблеми – сънищата, които се повтарят, може да са знак и за проблем със здравето, за който самите ние все още не подозираме. Обикновени тези съновидения алармират за разстройства с храносмилането, а също и проблеми със сърцето и инфекции. Така че, ако често ви се случва да сънувате едно и също нещо, може би е добре да се замислите за посещение при личния си лекар.

  3. Лоша среда за сън – не бива да подценявате и мястото, на което спите. Ако леглото или матракът ви не са удобни, или пък светлината ви създава дискомфорт, нищо чудно да ви спохождат повтарящи се сънища.

  Източник: www.bradva.bg

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar