Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАТЕ! Това е най-гадната зодия в хороскопа

  /
  495 Views
  img

  Има една зодия в целия хороскоп, на която й се носи много лоша слава. Тя винаги е на първо място в класациите за егоисти, инати и кръшкачи, и никой не я харесва.

  Това е зодия Овен! Представителите на тази зодия се смятат за изключителни егоисти, които не виждат по-далеч от носа си. Те винаги се грижат първо на тях да им е добре, чак след това може да помислят и за човека до себе си.

  Не дават дума да им се каже! Изключително самостоятелни са и си мислят, че винаги знаят повече от другите. Също така смятат, че думата им е закон, а ако някой се опита да го пристъпи, тежко и горко му. Инатът на Овните е характеристиката, с която най-често го свързват. Кажат ли „не“, значи няма сила на Земята, която да ги накара са свършат нещо.

  Често пъти инатът им е изключително разрушителен, защото сами губят възможностите, които животът им предлага. В любовта на Овните им се носи лоша слава. Набедени са за най-големите кръшкачи, които изневеряват на всяка половинка в живота си. Не обичат моногамията, алергични са към скучния секс и това ги кара да търсят приключения в чуждото легло.

  Източник; www.novinitednes.eu

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar