Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Сподели с всички! Ето я чудодейната напитка от 1940, която изхвърля всички отрови от тялото! Без пари е!

  /
  369 Views
  img

  За да мине храната през всички храносмилателни процеси на организма са нужни минимум 24 часа. Храни с лоша хранителна стойност, с ниско съдържание на витамини и ензими забавят този процес и до 70 часа. Окончателните резултати от тази неприятна ситуация биха могли да бъдат много натрупани отпадъци в тялото. Запекът е най-честият признак, че има отпадъци в тялото. Когато имате запек, премахването на тези отпадъците е болезнено.

   Най-разпространените симптоми на прекалено много токсични отпадъци са тези:
  Имунна система
  Кожен обрив, проблеми с урината тракт, вагинална инфекция, слаба имунна система.
  Промени в настроението
  Лоша памет, промени в настроението, тревожност, умора, депресия. Болки в мускулите и ставите.
  Симптоми в храносмилателния тракт
  Болки в стомаха, лошо храносмилане, газове, диария, подуване на корема, запек.
  Напитката, която ви предлагаме е разработена през 1940-та година от Стенли Бъроуз, известен лекар, който се е занимавал и с алтернативна медицина. Процесът на почистване трае 10-16 дни.
  Съставки за напитката:
  3 литра филтрирана вода 1 супена лъжица лют червен пипер на прах 2 супени лъжици органичен кленов сироп ½ литър пресен лимонов сок. Процес на изготвяне: Всички съставки се смесват и се остават в хладилника на тъмно и студено.
  Пие се 10 дни, поне 5-8 пъти на ден. Доза няма. Пие се толкова, колкото може да понесете, тъй като вкуса е доста пикантен. В случаите, в които тази напитка се употребява, това не са повече от 3 големи глътки. Желателно е съдът за съхранение да е стъклен. Също така, етеричните масла са идеална подкрепа в процеса на детоксикация на организма.
  Ето какво можете да си подготвите за пиене:
  Съставки: 10 капки ментово масло и лимон Сок от 1 пресен лимон Процес на изготвяне: Можете да сложите тази смес в 2,5 литра вода и я консумирате в продължение на 2 седмици. Пие се по една чаша сутрин и вечер на гладно.
  Източник: www.novinitednes.eu

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar