Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Това са петте най-страстни зодии, за които трябва да имате добра физическа и сексуална издръжливост

  /
  333 Views
  img

  Ако умереността е добродетел, тогава тези зодии са изпълнени с недостатъци. Страстта и силното сексуално желание са част от ежедневието им и ако имате връзка с тях, ще трябва да знаете.

  Овен От Овните наистина не е необходимо много – Щом се събудят, са готови за действие, а голямото си сексуално желание не смятат за проблем – проблемът виждат в тези, които не мислят по същия начин.

  Везни Страстта към везните е много важна част от живота и това не им пречи да се радват дори когато не са в една връзка. Ако нямат някой, с когото ще бъдат интимни, те винаги имат сами.

  Скорпион Скорпионите са експерти в пробуждането на сексуалното желание на другите. Те са страстни, но те са много по-“майстори” в превръщането на партньорите в зли същества.

  Телец Телец също е много страстен и студен в същото време, което означава, че сексуалното му желание може напълно да го отдели от емоциите. Това ги прави неустоими любовници.

  Стрелец Стрелците превръщат страстта си в романтика, което само усложнява нещата, но те просто са такива. Проблемът възниква, когато не умеят да различават любовта и сексуалното желание, така че често несъзнателно да се изпускат “Обичам те”, въпреки че наистина не го мислят.

  Източник:

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar