Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Чудни хубавци на управляват: Най-новата депутатка на Марешки – момиче на „Плейбой“ с пикантно минало (СНИМКИ)

  /
  1024 Views
  img

  Новото попълнение на парламента Елена Аксиева се оказа плеймейтка със скандално минало. Депутатката от партия „Воля“, която миналата седмица положи клетва и стана част от редиците на Народното събрание на мястото на подалата оставка Нина Миткова, някога е била участничка в конкурси на мъжката библия „Плейбой“ и е танцувала почти по евино облекло в нощните фолкбарове на столицата.

  През 2010 г. 23-годишната Елена се опитала да пробие в шоубизнеса, включвайки се в еротичен форум, в който се окичила с победата. Във визитката, която трябвало да я представи пред журито и публиката, бъдещата депутатка скандализира с откровения. Тя се описва като симпатична, мила, влюбена в живота и малко лудичка. „Хората, на които им липсва известна доза ексцентричност, са досадни и скучни“, твърди тя. На въпросите от интимен характер Елена отговаря без свян: „Сексуалната ми фантазия е да получа оргазъм по време на секс в самолет и веднага да скоча с парашут, за да продължа да летя от изпитаното удоволствие“, вижда се от архивите на конкурса. Въпреки че в надпреварата с девойки от цялата страна Аксиева е първа, не успяла да постигне мечтаната моделска кариера. Бързата слава я напуснала също толкова бързо, но пък успяла да се уреди с ВИП приятелства, сред които е дружбата ѝ с бизнес дамата Ваня Червенкова, както и със заможен мъж, коментират нейни съграждани.

  Пловдивчанката е официална съпруга на бизнесмена Атанас Пешев, който върти успешна охранителна фирма. Двамата имат видимо голяма възрастова разлика, която очевидно не им е попречила да бъдат пълноценно семейство, като създадат дете. Именно майчинството станало причина нейното депутатско място да се пази повече от половин година, в която тя се грижела за своя син. В момента момченцето било поверено на бабите и на частна детегледачка. Скандалната Елена предизвика сериозен шум на новото си работно място, тъй като колегите ѝ от силния пол буквално ахнали, щом се появила в пленарната зала. Макар Аксиева вече да се носи далеч по-скромно, изтупана в делови костюми и без фолкаджийски прически, в мрежата все още гъмжи от нейни шокиращи снимки, които разкриват позорното ѝ минало.

  Източник: retro.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar