Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Вижте 7 от най-богатите жени в света, които съдбата беляза с изумителна красота (снимки)

  /
  464 Views
  img

  32-годишната Анна Анисимова.

  Състояние: 2 милиарда долара Анна Анисимова е дъщеря на руския милиардер Василий Анисимов, който в края на 90-те направи огромно състояние в търговията с метали. Когато Анна била малка, тя била изпратена да живее и учи в САЩ, след като сестра й беше взета за заложник и убита от бандити, които се опитвали да уредят сметките си с нейния баща. Американските медии често я наричат ​​руската Парис Хилтън заради бляскавия начин на живот. След колеж, момичето става модел, а след това се занимава с бизнес, но без особен успех. По-късно Анисимова се преквалифицира в актриси и се омъжва за продуцента Питър Шефер и сега играе в киното.

  31-годишната Шарлота Казираги.

  Състояние: 5.7 милиарда долара Шарлот Казираги е внучка на холивудската актриса и принцеса на Монако Грейс Кели и е племенница на принца на Монако Албер II-ри, тя е осма претендентка за престола на Монако.

  Момичето успешно работи като журналист, увлича се по конните спортове и активно се занимава с благотворителност. Поради ефектния си си външен вид, Шарлот получи неофициален статут на най-сексапилната кралска особа в света. През последните години, западните медии непрекъснато пишат за принцесата и че е възможно да се среща с холивудския актьор Брад Пит.

  36-годишната Иванка Тръмп. Статус: 3 милиарда долара Иванка Тръмп е дъщерята на американския президент Доналд Тръмп и първата му съпруга – чешкия супермодел Ивана. От детска възраст Иванка е подготвяна за самостоятелен живот, тя практически била лишена от парите на баща си. В резултат на това Иванка завършва с отличие бизнес училище и за известно време има кариера на модел, но по-късно създава собствена марка дрехи и обувки. През 2009 г. Иванка се омъжи за бизнесмена Джаред Кушнер, който сега е старши съветник на баща й.

   

  33-годишната Тамара Екълстоун. Състояние: 3,6 милиарда долара Тамара Екълстоун е дъщерята на британския бизнесмен Бърни Екълстоун, собственик на „Формула 1“. Тамара се омъжва два пъти. Първият й брак бе неуспешен. След 11 години брак, съпругът й, Джонатан Кетърман, изведнъж започва да я изнудва. На върха на този скандал, Тамара беше заснета на корицата на майския брой на списание Playboy, отхвърляйки всички опити за изнудване и в същото време показвайки как изглежда тяло за милиард долара. Скоро Тамара се омъжи отново за брокера Джей Рутланд и двамата имат дъщеря. Сега дамата се снима в телевизионно шоу за собствения си живот и коментира излъчването на Световните серии на Red Bull Air Race.

  21-годишната Александра Андерсен. Състояние: 1,2 милиарда долара Норвежкото семейство на Александра Андерсън е направило своето богатство в тютюневия бизнес. Компанията, основана от прапрадядото на красавицата през 1849 г., се превръща в водещ производител на цигари в Норвегия. През 2005 г. семейството продаде компанията по етични причини – за $ 500 милиона. Тези пари те инвестираха във фондове. През 2007 г. бащата на Александра прехвърли повече от 80% от акциите на компанията си Ферд Холдинг на името на дъщеря му.

  33-годишната Ариана Рокфелер. Състояние: 2,2 милиарда Ариана Рокфелер е дъщеря на Дейвид Рокфелер – младши и внучка на наскоро починалия банкер Дейвид Рокфелер. Жената е известна като светска лъвица и прекрасен ездач, освен това не забравя за благотворителността. Своя частен живот Ариана внимателно крие и се появява сама на всички червени килими. Очевидно сърцето й все още е свободно.

  25-годишната Анна Абрамович. Състояние: 3,4 милиарда Анна Абрамович е най-голямата дъщеря на известен бизнесмен и милиардер Роман Абрамович. Въпреки позицията си, момичето води скромен начин на живот, купува дрехите си от обикновени магазини, обича изкуството. Медиите наричат ​​момичето бунтовник. Причината за това е историята с адвокат Николай Лазарев. На 18-годишна възраст момичето заявява, че е сгодена с Лазарев като те имат 11 години разлика. Любящият баща закупи на по-голямата дъщеря апартамент с изглед към Хайд Парк в сърцето на Лондон, където двойката скоро се премести. Но след година и половина момичето прекрати ангажимента и каза на пресата, че е твърде млада, за да се ожени.

  Превод и редакция: БЛИЦ

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar