Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  С какво се отличава жената Овен от останалите?

  /
  688 Views
  img

  Какво отличава жените Овни от останалите?

  Динамични и пълни с енергия Знакът на Овена се управлява от Марс. Влиянието на планетата изпълва с енергия представителките на нежния пол.

  Те живеят живота си с темпо, което повечето хора трудно могат да следват. Дните им никога не са еднакви, а ако не могат да се справят с някое предизвикателство, те просто губят интерес и намират нещо друго, което да предизвика нова енергия в тях. Всичко край тях се превръща в интересно С жена Овен никога няма да ви бъде скучно, особено на среща.

  Тя е оптимист по природа и носи много вълнение със себе си. Естествено привлича към себе си положително настроени хора и винаги намира начин да се присъедини към забавленията.

  Ако ви предстои среща с жена Овен, тя може да ви изненада с покана за концерт, театър или да ви предложи да посетите някое друго приятно и забавно място или събитие.

  Жените Овен са импулсивни Първото нещо, което ще забележите в жената Овен е, че тя е импулсивна. Независимо дали става въпрос за работа, хоби, забавление, любов, тя ще действа на мига. Може би това, че живее за момента и е пълна с изненади я прави толкова интересна. Бъдете готови за едни изключително вълнуващи моменти с жена Овен.

  Независими Жените Овен не слушат никого освен вътрешния си глас. Те живеят живота си според собствени правила и не позволяват някой да им диктува. Обичат да остават сами със себе си и постоянно се впускат в нови предизвикателства. Един от недостатъците им е, че са нетърпеливи.

  Страстни любовници Жената Овен е страстна и романтична в спалнята. Тя е огнена, харесва ѝ да експериментира и обича пикантните подправки в секса. С нея любовният живот трудно би достигнал до рутина.

  Честни и прями

  Когато искате да бъдат лоялни с вас, да чуете обективна оценка, можете да се доверите на жена Овен. Нейната прямота и честност не ѝ позволяват да дава фалшиви оценки или да премълчи това, което не одобрява. Въпреки че често нейната гледна точка се разминава с тази на останалите хора, тя не прави компромис с това, което мисли и чувства и винаги намира начин да го сподели.

  Жената Овен е добър слушател и съветник. Като кокосов орех Зад твърдата външна обвивка на жената Овен се крие чувствителност, нежност, емоционалност. Въпреки че на моменти излъчва студенина, вътрешно тя е топла и нежна личност. Но всичко това може да разберете, само след като се опитате да я опознаете.

  Източник: az-jenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar