Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  НИКОГА НЕ ЛЪЖИ ТЕЗИ 3 ЗОДИИ! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ…

  /
  402 Views
  img

  Има хора, които могат много да прощават, но има и такива, за които това е невъзможно. Това са 3-те зодии, които никога няма да ти простят, ако си ги излъгал. Не понасят изневерите, нито големите лъжи, които променят живота. Те правят компромиси, но никога с истината. Ето кои са:

  Телец

  Телците обичат истината и винаги я казват в очите на другите, за което и много страдат на моменти. Хората не понасят да им казваш точно това, което мислиш и винаги искат да ги ласкаеш с празни думи и обещания. Но при Телците такова нещо няма. За това по тази логика очакват и всички други да се държат с тях по същия начин. Казват им го и никога няма да ти простят, ако разберат, че си ги лъгал… за каквото и да е. Ще си тръгнат и няма да се обърнат назад, дори цял живот да ги молиш и да страдаш по тях. Непоколебими са. Това им е силата.

  Рак

  Раците дават всичко за своята половинка или за семейството, което са създали. Те могат да нямат нищо друго в живота и пак да са щастливи, ако до себе си имат човек, който да обичат и който да ги обича в замяна. Когато обаче лъжата се намести в живота на Раците, те се променят и стават други хора. Никога няма да предположиш колко ярост можеш да видиш в очите им, когато разберат, че си ги излъгал. Най-често спират да говорят и до края на живота си може и никога повече да не ти проговорят. Това изобщо няма да ги затрудни. Не се интересуват нито от теб, нито от близките и приятелите ти. И това е завинаги. Водолей -0:00 Водолеите дават всичко от себе си за всички около тях. Те не пестят сили да правят добро, да се раздават и да не искат нищо в замяна. Нищо… освен честност. Това е най-важното за тях и никога не биха преглътнали това някой да ги излъже, особено ако е сред най-близките им хора. Лъжата за тях е най-голямото предателство, което ги кара коренно да променят отношението си към този човек и от любов… да стане чисто делово партньорство. Ще продължат да поддържат връзка с теб, но студенината им ще е най-лошото отмъщение, което някога ще познаеш.

  Източник: www.actualno.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar