Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Проблемите с дебелото черво ме побъркваха, докато не открих тази рецепта. Действа безотказно

  /
  484 Views
  img

  Лененото семе е богато на диетични фибри, които помагат за отслабване, понижават холестерола и предотвратяват запек, пише zdraveikrasota. Лененото семе се използва като домашен лек и има най-различни приложения, като две от най-известните са прочистване на дебелото черво и изгаряне на мазнини. Искате ли да научите повече? Прочетете тази статия, за да разберете как да прочистите дебелото си черво и да изгорите мазнините с ленено семе. Малко обща информация по темата: вашите черва, включително и дебелото, отговарят за премахване на паразити и несмлени твърди частици в тялото ви. Проблемите възникват, когато някои от тях не са напълно отстранени и с времето се натрупват. Това натрупване може да предизвика редица болести заради токсините, които започват да достигат и замърсяват кръвта, и да причини непоправими щети на организма, пише zdrave.to.

  Някои проблеми, които могат да възникнат, са запек, диабет, повишен метаболизъм, чернодробни или бъбречни заболявания, проблеми със зрението или слуха, артрит, рак, забавен растеж на косата и ноктите, суха или безжизнена кожа. Може би се чудите защо трябва да се прочисти дебелото черво, за да се изгуби тегло. Трябва да ви е ясно, че не е нужно всичко, което изяждаме, да „остане“ в организма ни. Това, което е известно като „отпадни продукти“, както казахме и преди, може да се натрупа в червата и да ви накара да се чувствате подути и зле. Обикновено се стига дотам, ако дневният ви прием е небалансиран, например ядете прекалено тежки храни, съдържащи бяло брашно, рафинирана захар и мазнини. Вредните хранителни навици водят до болки в корема, дискомфорт, наддаване на тегло, алергии, лошо храносмилане и забавяне на метаболизма. От момента, в който решите да прочистите дебелото черво, за да отслабнете или да изхвърлите всички отпадни продукти, трябва да промените хранителния си режим и обезателно да включите повече здравословни продукти в диетата си (плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки и други храни, които са с високо съдържание на фибри).
  На косъм! Той отиде в болницата с диагноза „запек“, но ето какво извадиха лекарите от него малко по-късно

  Как да използвам ленено семе за прочистване на дебелото черво и отслабване? Повечето клизми и други средства за прочистване въздействат върху малка част от червата, около 50 см., освен това изискват специални продукти за целта. Ние ви препоръчваме да се прочистите, като ядете ленено семе в продължение на три седмици поред. Това лечение ще прочисти червата ви напълно, като всички несмлени твърди частици и паразити ще бъдат изхвърлени, без чревната микрофлора да бъде нарушена. По този начин се изгарят мазнините и ще отслабнете по-бързо. Лененото семе има положителен ефект, що се отнася до регулирането на липидния метаболизъм като цяло. То се абсорбира лесно, елиминира токсините от организма, намалява нивата на холестерола и количеството мазнини и захар в кръвта. Ще трябва да консумирате следните храни вместо обичайната си закуска в продължение на три последователни седмици:

  Седмица 1: смесете една супена лъжица ленено брашно със 100 мл. кефир (можете да го намерите в магазини за здравословни храни или био продукти)
  Седмица 2: смесете две супени лъжици ленено брашно със 100 мл. кефир
  Седмица 3: смесете три супени лъжици ленено брашно със 150 мл. кефир. През деня се хранете здравословно, доколкото ви позволяват възможностите. Най-добре е да консумирате сурови храни, като зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни, ядки, и да пиете много вода. Ако не можете да намерите кефир, използвайте обикновено кисело мляко, а най-добре ще е, ако да намерите домашно. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

  Източник: petel.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar