Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-ТЕ ЗОДИИ ПРИ МЪЖЕТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ С ЕДНА ЖЕНА

  /
  380 Views
  img

  Има хора, които са създадени за приключения, нови връзки и живот, пълен с развлечения. Те не създават семейства или ако създадат, бързо разбират, че това не е за тях. Това са 3-те зодии при мъжете, които трудно могат да имат само една жена до края на живота си.

  Овен

  Овните се заблуждават през по-голямата част от живота си, че търсят една единствена жена, с която да прекарат целия си живот. Смятат, че когато се “наживеят” в младините си, нищо от този живот няма да им липсва след това, когато намерят своята половинка. Така е първите няколко години от връзката, но след това Овните започват да си припомнят сладките усещания и тръпката от това да прелъстиш нов човек. Те не обичат да си признават грешките, в случая обричането само на един човек, за това и често… изневеряват.  Ще познаете, че един Овен се е отегчил от връзката, когато в леглото вече не проявяват интерес. Те са много страстни и не могат без това.

  Лъв

  Лъвовете са хищници и в инстиктите им е заложено да търсят нови и нови завоевания. Те не обичат моногамния живот и не биха дали обещание да прекарат живота си само с един човек. Смятат, че светът е пълен със сродни души, които стават твоите половинки само за даден период от живота ти. След време всеки един от двамата се променя и следва да продължи напред с живота си и да потърси по-подходящ партньор.

  Хубавото при Лъвовете е, че не се притесняват да кажат кога е дошъл краят на чувствата им. Не изневеряват, просто си казват всичко и си тръгват…

  Водолей

  Мъжете от тази зодия са доста “хлъзгави”, не колкото Рибите, но там случаят е друг. Водолеите могат да ви убеждават с години, че нямат нужда от никоя друга в живота си и все пак паралелно да имат връзка, за която никога няма да разберете. Представителите на тази зодия са много изобретателни и могат да водят двойнствен живот, без изобщо да имат угризения… или ако имат такива, ще компенсират с покупки, нежност и внимание, за да спят спокойно през нощта. Може да познаете, че един Водолей си има друга, когато започне да ви обсипва с внимание без повод и след години, години брак..

  Източник: www.actualno.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar