Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Дори пластичните хирурзи са изумени от тази рецепта, която елиминира бръчките и отпусната кожа! Удивителни резултати!

  /
  700 Views
  img

  Времето е основният враг на нашата красота. Нашите органи остаряват, кожата ни също.

  Този гигантски орган, който обхваща тялото ни е изключително податлив на остаряване, така че ние трябва да й обърнем специално внимание.

  Кожата на лицето е една от зоните, на които трябва да обърнем внимание, защото това е областта, която е постоянно изложена на слънчева светлина и всякакви атмосферни условия.

  В тази статия, ние ще ви покажем непогрешим и лесен начин да се погрижите за кожата на лицето ви и да премахнете бръчките. Трябва само една важна съставка, която вероятно вече имате в дома си: чесън!

  Чесънът освен, че често се среща в кухнята, също така предлага много предимства в областта на здравеопазването.

  Някои диетолози твърдят, че чесънът в състояние да елиминира всички видове вредни вируси от нашия организъм. Те също така посочват, че той е перфектен детоксикатор, както и естествен антибиотик.

  Това е една перфектна и лесна за изпълнение рецепта, която ще изтрие бръчките с помощта на чесън като основна съставка. Обърнете внимание на нашата рецепта!

  Съставки:

  ⦁ 1 скилидка чесън

  ⦁1 супена лъжица мед

  ⦁1 супена лъжица хума

  Смелете скилидка чесън. След това добавете мед и глина на прах. Смесете съставките добре и маската против бръчки маска е готова!

  Първо, почистете лицето си старателно и след това нанесете маската. Оставете я да действа в продължение на 20-30 минути. След това, изплакнете лицето си с хладка вода. Можете също така да го оставите за една нощ и да изплакнете на сутринта.

  След много кратко време ще забележите, че бръчките ще започнат да изчезват бързо. Резултатите ще ви учудят!

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar