Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Имах много висока кръвна захар, една баба от село ми препоръча да пия този чай и на шега пробвах, резултатът фрапиращ

  /
  671 Views
  img

  Само две чаши на ден от един лесен и много ароматен чай не само свалят кръвната захар , но също така стопяват и излишни килограми

  Може да свалите кръвната захар с едно много просто средство, известно още на нашите баби.

  Преди да ви дадем рецептата, ще споделим с вас, че тя ни беше изпратена от наша читателка. Писмото на Мария Рангелова от София беше много кратичко и ясно.

  В него жената споделя, че е имала стресов диабет, който е много подобен на диабет тип 2. Не е инсолинозависим. Нивата на кръвната захар се повишават по време на стрес. Понякога това състояние е временно, а друг път, както се е случило и с нашата читателка, дълго време не могат да се свалят.

  Мария споделя, че в продължение на почти половин година нивата на кръвната захар са варирали от 9 до 13. Онези от вас, които също имат високи нива на кръвната захар знаят какво значи това за организма.

  Нашата читателка споделя, че е пила какви ли не сложни напитки, правила е всичко, което е можело да се направи, но кръвната ѝ захар оставала все така висока. Един ден случайно научила тази проста и много ефективна рецепта от една баба, която живеела в селото на родителите ѝ.

   

  В началото Мария забравила за рецептата на бабата. Не заради друго, а тъй като била твърде „семпла“, както самата тя ни пише. Но един ден, леко притеснена от постоянно недобрите резултати, които идвали от лабораторията, тя решила да опита. В крайна сметка няма да навреди, даже и да не помогне.

  След три месеца, през които Мария не приемала нищо друго, освен чая, който селската баба ѝ казала, резултатите били изненадващо добри.

   

  Чай за сваляне на кръвната захар и здравословно отслабване

  Преди да ви дадем рецептата е необходимо да уточним, че тя ни беше изпратена като „вода от копър“. И действително е така.

  Нужни са ви:

  – 1 супена лъжица семена от копър
  – 1 литър кипяща вода
  – термос
  – цедка

  1. Изсипете врялата вода върху семената от копър и ги сложерте в термос за един час.

  2. Един час по-късно прецедете напитката. Пие се по 2 чаши на ден: 1 чаша сутрин и 1 вечер.

  3. Ако имате подуване на корема и колики, спокойно може да увеличите дозата и по 3-4 чаши на ден.

  С широка гама от полезни вещества в състава си, семената от копър ще ви помогнат не само да свалите нивата на кръвната захар, както в случая на Мария.Семената от копър ще ви помогнат да се справите с метаболитни нарушения и пристъпи на глад. Това ще улесни и ускори процеса на отслабване!

  Източник: zajenata.bg

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar