Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Пари като шума: Чистачката Стефка и дюнерджията Стилиан забогатяват светкавично и по супер лесен начин! Тогава обаче…. (СНИМКА)

  /
  578 Views
  img

  Чистачка от Поморие и дюнерджия за Омуртаг, и двамата от ромски произход, са най-големите магнити за загубени пари у нас, но всеки път ги връщат на собствениците им.

  През март Стефка Тодорова намерила 2000 евро, изхвърлени на боклука, и на мига ги предала в полицията. Това за нея е втори такъв случай, след като през 1996 година връщала цяла торба с 16 000 лева. В последните зимни дни на тази година Стефка метяла както обикновено улиците в руския квартал в Поморие, известен като „Малката Москва“.
  В един момент забелязала до контейнера за смет изхвърлени отпадъци, сред които и картонен кашон. Още щом се навела видяла, че кашонът е пълен с пачки пари. Без да ги докосне тя грабнала телефона и набрала шефа си като му казала :“Шефе, намерих много пари, изхвърлени на боклука. Идвай веднага“. После двамата взели кашона с пачките и го отнесли в полицията. Случката предизвикала истински фурор в страната, а социалните мрежи буквално се взривиха. Ромката е кореняк поморийка и живее със семейството си в морския град, уточнява в. „Телеграф“.
  Повече от двадесет години тя е служител по чистотата и всеки ден мете улиците. Признава, че заплатата й е малка, но към чуждо не посяга.
  Отново преди две десетилетия чистачката пак намерила пари на улицата. Тогава сумата била 16 бона и пак я предала в полицията. Било лятото на 1996 година. Стефка слязла от рейса в Поморие и на спирката видяла бяла найлонова торба. Отворила я, а вътре – догоре надиплени пачки. Грабнала торбата с парите и право в полицията.
  Пободен е и случаят на дюнерджията от Омуртаг Стелиан Михайлова, също от ромски произход. През август той намира 5000 евро и бързо успява да издири собствениците им, за да ги върне. Оказа се, че това е четвъртият подобен случай за нега, а общата сума на върнатите пари е над 60 000 лева, защото той се е превърнал в нещо като талисман за градчето и хората го пипат за късмет, щом го видят на улицата.
  Източник:blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar