Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Левът е стабилен, не ви щем еврото

  /
  372 Views
  img

  Г-да властници, пак ли ще ни откраднете парите, като въведете еврото. Недейте, това е най-голямото престъпление, което ще направите спрямо българския народ. Хората не са глупави и прости, те са мъдри и помнят кражбите от началото на демокрацията, разбойническата приватизация, как му дадоха бонови книжки, как след деноминацията на лева от 1000 лв. останахме с един лев. Това е най-големият геноцид за хората – да вземеш парите, които са събирали за себе си и семейството си.

  Какво по-добро за народа от това да си има национална валута. Засрамете се и спрете. Не ни трябва евро, не ни трябва и Шенген. Границите на България са широко отворени. Няма граничари, които да пазят границата. Те са на 200-300 км от браздата и само махат за приятно пътуване на тировете, които изнасят нашите гори в Гърция и Румъния. Това е днешна България. Левът ни е стабилен, ама някой иска да го открадне.

  Лиляна Бонина, с. Праужда, Видинско

  Източник: Ретро

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar