Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Напитката, която ще изсмуче от вас и последната ви мазнина. Килограмите се топят, а тялото слабее ли слабее!

  /
  535 Views
  img

  Как да си приготвите напитка за отслабване с куркума?

  Човечеството открай време познава уникалните свойства на куркумата – тя дарява здраве, красота и…затаете дъх…води до стопяване на килограми на фигурата.

  И в наше време се ползва куркума, за да се отървем от излишните си килограми.

  Но има едно важно условие.

  Как се прави напитка за отслабване с куркума ?

  Трябва да се разбере, че ако човек не промени изцяло хранителните си навици, то няма да има положителен ефект на отслабване при използване на куркума, ако желаете да се вталите.

  Междувременно всеки човек ако има воля и добро настроение, ще обърне нужното внимание на състава на храната, която приема всеки ден.

  Ама, моля ви, спрете да си купувате скъпи дрехи, а да се тъпчете с евтини боклуци от супермаркетите и заведенията за бързо хранене.

  Разбира се, че куркумата при правилен режим на хранене, ще има главно значение за отслабването! Даже в началото, ако използвате тази лечебна напитка сутринта и след това цял ден да водите активен начин на живот, то куркумата, не само, че ще ви помогне за намаляване на теглото, но и ще ви даде прилив на нови сили и жизненост.

  Хубаво е да имате редовните занимания във фитнес или даже да вървите повече пеша.

  Куркумата е в състояние да подобри настроението на човека и са му даде жизненост.

  Рецепта за напитката с куркума за загуба на тегло.

  Трябва ви 100 грама вряща вода, в която слагате една супена лъжица куркума на прах, разбърква се добре, маха се от котлона и се охлажда. След това добавете една чаена лъжичка истински мед, 2/3 чаши обезмаслено мляко и разбъркайте добре.

  Тази напитка заменя вечерята на 100 процента.

  Така напитката с куркума ще доведе до по-бърз процес на отслабване.

  Все пак, ако желаете, може и да ядете, не нека вечерята е до 18 часа, а след два часа може да изпиете тази уникална напитка от куркума.

  Има нещо важно – започнете да правите напитката само с една четвърт чаена лъжичка куркума.

  Ако първият ден не се появяват негативни последици, като например зачервяване, сърбеж, то бихте могли да използвате куркумата като чудесно средство за отслабване!

  А ако не желаете да отслабвате, а искате да сте здрави, направете си тази целебна напитка с мед и куркума.

  Основните продукти са: куркума, мед и мляко

  Ето и точните пропорции:
  Една чаша топло мляко
  1/4 чаена лъжичка куркума
  Една чаена лъжичка мед
  Трябва да залеете куркумата на прах с топлото мляко, покрийте с капак, нека да престои за 5 минути, след което добавете меда, който може да е захаросан.
  Така ще сте здрави и щастливи.

  Източник: За Жената

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar