Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Нищо не може да ни подготви за това, което ще ни връхлети идната седмица! Алена хвърли в шок тези 4 зодии, дръжте се! Чака ни

  /
  343 Views
  img

  Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд”

  Овен

  През идната седмица ще успеете да свършите повече работа – ще имате и енергията, и издръжливостта да го направите. Заложете на рутинни дела, следвайте ежедневните си навици, изпълнявайте задачите си. Може да действате и да се изразявате свободно.

  Телец

  Идва време да изразите чувствата си и да демонстрирате добро отношение към човека до себе си, да се изявявате ярко и забележимо. Най-добре ще е да посветите времето си на домашни дела и да подобрите взаимоотношенията си с хората вкъщи. Отделете време за децата си, ако имате такива.

  Близнаци

  До 12 септември сте в ретрограден Меркурий и затова посветете времето си за довършване на стари дела. Отделете време за спорт и за хобито ви. Творческият подход може да бъде много полезен за вас, в каквито и ситуации да го прилагате. Ще освободите място на новото да се появи в живота ви.

  Рак

  Периодът ще бъде доста по-спокоен в сравнение с предишния и ще обърнете по-голямо внимание на отношенията си с околните. Все още не е време за важни преговори и за подписване на договори. Във финансово отношение нещата ще се развиват добре, няма да имате притеснения.

  Лъв

  Периодът е подходящ да се посветите на дома си и на хората в него. С лекота ще постигате разбирателство, така ще общувайте и споделяйте. Моментът няма да е добър за нови запознанства и контакти. Не се забърквайте в интриги с колегите си.

  Везни

  Идните дни са подходящи както за по-смели изяви в професионален и творчески аспект, така и за открито изразяване на чувствата, които изпитвате. Добър период за партньорските ви отношения и за любовния ви живот. Погрижете се да постигнете състояние на мир и спокойствие.

  Скорпион

  Пред вас ще се открие възможност за голямо израстване в професията, което ще дава отражение дълго време напред. Идната седмица наистина е добра за работни изяви. В дома си може да направите някои промени, ако е необходимо. Опитайте се да обърнете повече внимание на любимите си хора.

  Стрелец

  Периодът ще бъде сравнително спокоен и подходящ да обърнете поглед назад към миналото и да си направите равносметка по всички теми, които са важни за вас и ви вълнуват. Избягвайте твърде силните емоции. Грижете се за здравето и спокойствието си.

  Козирог

  Възможно е да има известно протакане във всички сфери от живота ви. Ето защо най-добре ще бъде, ако се въоръжите с търпение и се опитате да запазите спокойствие. Добре би било да се уедините и да намерите време за собствените си потребности.

  Водолей

  През идните дни ще се задействате и ще свършите много работа, но не захващайте нови дела, а довършвайте старите. Бъдете искрени в отношенията с партньора си. Бихте могли да си сътрудничите градивно с околните.

  Риби

  В партньорските си контакти през периода може да доизяснявате и да изчиствате стари проблеми. Тези от вас, които са необвързани, не бива да създават връзки точно сега. Обърнете по-голямо внимание на ежедневната си работа и на изпълнението на рутинни задачи. Най-добре ще се почувствате сред природата.

  Източник: kakata.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar