Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Само 2 дена и забравяте за грозните брадавици с ТАЗИ революционна РЕЦЕПТА!

  /
  657 Views
  img

  Брадавиците са доброкачествени тумори, които възникват в резултат на въздействието на различни типове човешки папиломен вирус.
  Брадавиците често причиняват много дискомфорт или болка. Случва се да се появяват брадавици и върху лицето, а това не винаги е много приятно.

  Искам да ви споделя моя начин да се справям с брадавиците, които ме мъчат от много време. Хубавото на тази рецепта е, че действа бързо, не е необходимо кой знае какво и може да се направи от всеки пише lekuva.net

  Аз лично я знам от моя колежка, която нямам представа как се е сдобила с нея.
  Искам още в началото да кажа, че може да приложите това лечебно средство, само ако сте твърдо убедени, че става дума за брадавица. Идете на лекар и се уверете, че това не е тумор.

  Освен това, този метод не е подходящ за брадавици, които са разположени в областта на лицето.

  Как бързо да се отървете от брадавиците?
  Ще имате нужда от две неща:

  – лепенки от аптеката, за предпочитане водоустойчиви

  – чесън

  Какво се прави?
  1. Изрежете малка дупка върху лепенката, която да е с размерите на брадавицата.

  2. Сложете лепенката около брадавицата, така че да предпази кожата наоколо.

  3. Намачкайте скилидката чесън и я сложете веднага върху брадавицата. покрийте с марля, която може да залепите отново с лепенка.

  4. Не се държи цяла нощ този чесън. Достатъчно е да поседи и 2 часа.

  Аз я правех тази процедура с чесъна два пъти на ден. След втория ден брадавицата става малка като размер, омеква и като я натъркам леко със сода, тя започва да изчезва.

  Само при най-упоритите брадавици ми се е налагало да правя трета и четвърта процедура. Иначе брадавиците изчезват след втория ден. Малко неприятно мирише, но това не е проблем. Лесно може да махнете миризмата на чесън с малко лимонов сок. Просто натъркайте ръцете и бъдете спокойни.

  Владислава Христева от София на 39 години.

  Източник : girl.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar