Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ТЕЗИ СЪСТАВКИ СПИРАТ СВЕТКАВИЧНО КОСОПАДА! С ТЯХ ЩЕ ИМАТЕ ГЪСТА, БЛЯСКАВА И ХУБАВА КОСА!

  /
  563 Views
  img

  Яйцата са добри за растежа на косата, защото съдържат аминокиселини и лецитин.

  Предпазват косата от увреждане и предотвратяват появата на пърхот.

  Бананите са полезни за косата си, защото съдържат витамини и натурални масла. Дава на косата еластичност, блясък и мекота. Помага в борбата срещу цъфтящи върхове.

  Медът е изключително полезен за растежа на косата, тъй като има голямо количество хранителни вещества и витамини Е, К, С, В1, В2 и В6. Това е точно това, което е важно за растежа на косата, нейната красота и здрав вид. И придава блясък на косата и мекота. Помага при косопад, освобождава от пърхот и тонизира кожата на главата, пише zajenata.bg

  Бирата за растежа на косата също е много полезно. Съдържа малц, хмел и мая и витамини от група Б в големи количества, микроелементи като желязо, калий, магнезий, фосфор, мед, които са отлични за укрепване и растеж на косата. А Витамин С има благоприятен ефект върху скалпа.

  Съставки:

  1 банан

  1 яйце (или само жълтък)

  1 супена лъжица мед

  ½ лъжица тъмна бира

  Всички съставки се поставят в блендер, смесват се и маската е готова. Нанесете на косата, закрепете с подходяща кърпа и задръжте 1-2 часа. След това измийте косата по обичайния начин. Препоръчва се тази маска за растежа на косата да се прилага веднъж седмично.

  Източник: kakata.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar