Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

  /
  385 Views

  Ако искаш щастлива и стабилна връзка е нужно да тръгваш с презумпцията за доверие и вярност, тъй като изневярата е нещо, което трудно се прощава. Но даже и да намериш сили да го направиш, счупеното си остава счупено. Моногамията или по-скоро нагласата за нея, си зависи от морала и вижданията на всеки един човек. Но от гледна точка на астрологията, на някои зодии им е вътрешно заложено да бъдат верни. Тоест, ако се държите действително добре с такъв партньор и му осигурявате нужните близост и разбиране, шансът да кръшне встрани е извънредно минимален.

  Рак

  От всичките зодии, Ракът е най-загрижен за стабилността на отношенията си с любимия човек. Той обича семейството и е най-щастлив наистина когато има дълбока, емоционална връзка. Би изневерил само и единствено, ако неговият партньор се държи с презрение и не показва любовта си.

  Везни

  Везните търсят напрекъснато хармония и баланс. Само по този начин се чувстват спокойни и пълноценни. Една изневяра би нарушила драстично тяхното равновесие и те предпочитат да не я правят. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че съвсем сигурно е че скоро Везната ще ви напусне.   Източник: За жената

  Източник: www.actualno.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar