Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРИЕ!!! Сега гръмна навсякъде. Лора Крумова е

  /
  510 Views
  img

  Водещата на неделното предаване “Събуди се” по Нова телевизия Лора Крумова е бременна, научи ексклузивно Блиц от източници в медията. Страхотната новина е и причината в последните уикенди Крумова и нейната колежка от, която води съботното издание на предаването, Мира Иванова, често да правят рокади една с друга.

  В този момент от бременността новинарката има доста типични проблеми и не й лесно да работи постоянно.  Заради най-чаканото събитие в живота си Крумова е доста наедряла и с позакръглено коремче. Запознати с блондинката коментираха, че тя от години не може да се пребори с наднорменото тегло, но истината се оказа съвсем друга.

  Крумова ще води за последно тази неделя “Събуди се” и след това ще излезе в майчинство. Най-вероятно нейното място ще бъде заето от Мира Иванова, която и преди е водила и в двата дни от уикенда и за нея няма да е проблем да се справи. Има и вариант друго познато лице от Нова телевизия да замести Лора на екрана.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar