Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Най-скъпите имоти, които можете да купите в 10 страни по света

  /
  640 Views
  img

  Те са скрити зад високи стени или обгърнати от природни забележителности. Най-скъпите имоти в света винаги предлагат нещо, което и най-смелите очаквания не предполагат.

  Разбирa се, и цената е такава, каквато би отказала огромен процент от хората по света. За по-заможните все пак луксозните имоти са начин на живот.

  По този повод представяме някои от най-скъпите имения, които човек може да си купи в 10 различни страни. Информацията е изготвена от международната компания за недвижими имоти Point2Homes и цитирана от businessinsider.com.

  Вижте какво се предлага на пазара, ако планирате някой ден да натрупате състояние:

  Монако

  снимка: Lepisus Property

  Искате да живеете в Монако? Пригответе 55.4 млн. долара и този апартамент е ваш. Имотът има четири спални и голяма градина върху покрива на сградата.

  Норвегия

  снимка: Finn

  Това супер имение има изключителна гледка към норвежкия остров Nesøya. Все пак не забравяйте, че скандинавската страна разполага с една от най-дългите брегови линии в света, която е разчленена на множество фиорди и над 50 000 острова.

  Дизайнът на стаите в този имот е дело на Versace Home, като собствениците могат да се радват и на частен подземен гараж. Не е зле за цена от 6.7 млн. долара.

  Филипините

  снимка: Christie’s

  Намиращ се на един от най-живописните филипински острови, този имот е част от луксозния комплекс Amanpulo resort. Срещу 12 млн. долара получавате 4 малки къщички, като всичките са с гледка към морето.

  Русия

  снимка: Knight Frank

  Тази къща се намира в близост до мегаполиса Москва. Интериорът е чисто декадендски и кара живущите да се чувстват като кралски особи. Имотът разполага с вътрешен басейн и собствена ротонда. Цената за това имение възлиза на 80 млн. долара.

  Южна Африка

  снимка: Sotheby’s

  Локацията е всичко в този случай. За 10 млн. долара ще можете да се наслаждавате на гледката в провинция Western Cape в Южна Африка.

  Испания

  снимка: Prime Property Marbella

  Ако някога сте се чудели как да похарчите 85 млн. долара, тази къща е идеална за вас. Имението идва с 10 стаи, 17 бани, частно кино, медински център и басейн с личен водопад.

  Швейцария

  снимка: Sotheby’s

  Това шато от 15-и век струва „едва” 37.9 млн. долара. Разполага с 9 спални, басейн и площ, предназначена за конна езда.

  Турция

  снимка: Ayikcan Real Estate

  Внушителното сдание се намира точно на Босфора в Истанбул. Имението има 23 спални. Построено през втората половина на 19-и век за член на отоманската династия. Цената на този малък замък е 95 млн. долара.

  Великобритания

  снимка: Kinght Frank

  В сърцето на Лондон, на 7-мия етаж, може да се насладите на този апартамент, разполагащ с 5 спални. Ще ви струва обаче 68 млн. долара.

  САЩ

  снимка: Christie’s

  Трудно ще намерите нещо по-луксозно от това. Имението се продава за 250 млн. долара.

  Имотът се намира в култовия квартал на Лос Анджелис Бел Еър и разполага с 12 спални, 21 бани, три кухни, пет бара, собствен спа център, басейн и зала за боулинг.

  Източник: profit.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar