Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Съвети за щастлив брак от известните

  /
  615 Views
  img

  Звездите рядко се радват на щастливи брачни съюзи. Има и легенда, че всяка известна личност е осъдена да я сполети едно от трите проклятия на богатите – да завърши дните си в самота, да банкрутира или да остане без деца.

  Много от кино звездите или певците споделят, че им е изключително трудно да имат успешна връзка и че славата често проваля живота им.

  Примери в това отношение са много, но има и такива, които успяват да запазят любовта с партньора и браковете им просъществуват с години.

  Ето какви са съветите на някои от звездите за успешна връзка и щастлив брак.

  Анджелина Джоли има два развода зад гърба си и не веднъж е споделяла, че не желае да стъпва в брак отново. Актрисата обаче има връзка с Брад Пит вече шест години, а той e баща на шестте им деца. Джоли споделя, че са нужни големи усилия, за да се запази романтиката, особено, когато къщата е пълна с деца. Тя разкрива, че с Брад се стараят от време на време да си устройват усамотени вечери на свещи и вино. Освен това не крие, че показват интимността си пред децата. Другият важен съвет на Джоли е отправен към жените – “Когато децата в семейството започнаха да се увеличават, аз изхвърлих всички дънки от гардероба си и реших, че няма да запускам външния си вид! С шест деца е много лесно да забравиш, че си жена.”

  За никого не е тайна, че Гуинет Полтроу често се оплаква от брака си и даже миналата година беше пред развод. Актрисата обаче реши, че не иска да разваля семейството си и ще положи всички усилия, за да запази брака си. Тя споделя, че никак не е лесно да продължавате да се обичате, след като вече страстта е поутихнала, но с повече старание и желание всичко може да се поправи. Наскоро тя каза, че ще започне да поема по-малки роли в киното, за да има време за двете си деца и съпруга си.

  Мадона е споделяла, че Гай Ричи толкова я е впечатлил на първата им среща, че тя се влюбила веднага в него. Двамата се ожениха през 2000 г. и се разведоха осем години по-късно. По време на съвместното им съжителство Мадона казваше, че спи със своето Блекбъри под възглавницата и мислеше, че това е нормално. Оказа се обаче, че прекалено многото професионални ангажименти и честите и дълги раздели не се отразяват добре на брака и водят до развод. Така че от опита на Мадона може да се заключи, че повече внимание един към друг се отразява добре, а в спалнята трябва да сте само двамата и вашата любов.

  Стинг е може би мъжът с най-успешен брак и най-щастлива жена. Певецът беше споделил преди години, че двамата със съпругата му Труди правят страхотен секс, даже се появиха слухове, че интимните им ласки траели по 8 часа. Дали това е вярно или не, няма чак такова значение, но Труди е споделяла в различни свои интервюта, че щастливият брак изисква много компромиси, търпение и всеотдайност, и че физическата близост помага, но не е водеща. Стинг и Труди живеят заедно то 1982 г., но се женят десет години по-късно. И до днес двамата се обичат и споделят, че са щастливи.

  Сара Джесика Паркър също имаше проблеми в брака си с Матю Бродерик, но разводът им се размина. Звездата от “Сексът и градът” сподели в интервю за Vogue, че ключът към нейния успешен брак е, освен търпението и компромисите, но и мълчанието. “Има далеч по-важни неща, които да обсъждаме и решаваме, отколкото това да разделяме брака си на атоми!”

  Бионсе споделя, че за нея бракът е борба, както всичко останало. “Човек трябва да се бори за всичко, което си струва! Трябва да се борим за връзките си, за кариерата си, за това да сме във форма… Всичко е борба, но си заслужава!” Певицата е женена от четири години за рапъра и бизнесмен Джей Зи.

  Виктория и Дейвид Бекъм се запознават 1997 г. и две години по-късно сключват брак. Семейното им щастие на няколко пъти беше разклащано от скандалите за изневери на Дейвид. Футболистът окачестви твърденията, че е изневерявал на жена си, като клевети. Каквато и да е истината обаче, Виктория със стиснати зъби преживя всичко и не подаде документи за развод, даже напротив!
  След всеки по-голям скандал, тя съобщаваше, че е бременна. В момента семейството има четири деца – три момчета и едно момиченце, а ако трябва да се обобщи рецептата за семейно щастие на госпожа Бекъм, то тя звучи така – обичай мъжа си, не вярвай на клюките, прощавай, бъде всеотдайна майка и никога не занемарявай външния си вид!

  Източник: edna.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar