Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  6 зодиакални знака, които не могат да бъдат укротени и опитомени

  /
  539 Views
  img

  Сред всички знаци на зодиака, някои е просто невъзможно да бъдат укротени и опитомени. Те са или прекалено своеволни, твърде упорити или твърде независими. Така че не губете времето и нервите си за безплодни опити – при всеки случай ви чака огромно разочарование. Проверете дали се отнасяте към някой от тези шест знака, които не подлежат на дресировка.

  1. Водолей

  Да опитомиш Водолей? Ха-ха! Голяма шега! Водолей – това е знакът, който в началото само ще се бунтува, а после дори ще се престори, че е мъртъв, с надеждата, че ще го оставят на спокойствие. Водолеят не иска крилата му да бъдат подрязани и да го затворят в клетка, без значение колко луксозна е тя. И ако някой се опита да го хване, Водолеят незабавно ще изхвърли този „смелчага“ от живота си.

  2. Везни

  Очарованието на Везните и тяхната общителност могат да бъдат подвеждащи. Понякога изглеждат така, сякаш искат да бъдат уловени и опитомени, но това е абсолютна заблуда. Хората от този знак са достатъчно умни и проницателни, затова Везните третират опитите за опитомяване като още един обикновен житейски капан, в който нямат ни най-малко желание да попаднат. Вие по-скоро ще опитомите тигър, отколкото този знак.

  3. Скорпион

  Искате да рискувате? Ваше право – просто да сте наясно, че характерните качества на типичния Скорпион го правят напълно неуправляем. Първо, той мрази всичко, което го ограничава, а опитът да се опитоми е също един вид ограничение. На второ място, всеки Скорпион е затворен в себе си, така че никога не можете да се доближите твърде близо до него. Така че, ако мислите да опитомявате този знак, забравете за тази идея. Това няма да се случи.

  4. Овен

  Овенът не може да бъде опитомен от чиста упоритост. Той има нужда винаги да бъде прав и обича да печели. Следователно, не може и дума да става за опитомяване, защото за Овена това е един вид загуба и предаване на своята позиция на благоволението на друг човек. Дори не се опитвайте. Овенът ще превърне всеки от вашите опити да го хванете в състезание, в което, разбира се, ще спечели уверена победа.

  5. Стрелец

  Вие по-скоро ще опитомите снежен човек, отколкото Стрелец: това означава, че не можете да опитомите това, което не можете да уловите. Ако можеше само Стрелецът да стои на едно място в продължение на пет минути, то бихте имали възможност да хвърлите мрежата, но пет минути – това е твърде дълго за човек, който е постоянно в движение и развива бурна дейност. Стрелецът е не само неконтролируем, но и неуловим.

  6. Близнаци

  От една страна Близнаците харесват идеята за опитомяването … за цели 30 секунди, а след това вече не им харесва. Този знак много бързо се отегчава, за да може да бъде хванат и да седи до вас за дълго време. В допълнение, Близнаците са и много хитри и изобретателни. Това означава, че ако се опитате да опитомите Близнаци, този хитър измамник така ще ви заплете ума, че след известно време ще откриете, че всъщност той ви е укротил.

  Искате ли да разберете по-добре себе си и хората около вас? Хюман Дизайн и Ген Ключоветемогат да ви помогнат за това.

  Източник

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar