Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Слава Севрюкова: През 2017-2018 г. ще дойде жена, която ще оправи нещата

  /
  431 Views
  img

  В началото на 2017 година навлязохме в периода, който ще ни докаже дали една от най-големите пророчици в България Слава Севрюкова е била права.

  Според нейните пророчества именно в периода 2017-2018 година ще започне промяната в страната ни към добро.

  „Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз.“

  Държавата вече е срината и това пророчество няма как да си кривим душата е напълно изпълнено. България е буквално разграден двор, която вече не и точно държава, а територия. Ние сме на второ място по смъртност в света, след едно африканско племе в Лесото, Южна Африка. На първо място сме в Европа по самоубийства, умиране от инфаркт и рак – болести доказани, че се дължат на стрес. Ние сме още и с най-ниските пенсии в цяла Европа, като в много африкански държави вече са по-високи от нашите. Със заплатите е същото положение, както и сме с най-голямата корупция в ЕС. Повярвайте може да изброявам цял ден всички ужасии, на които са ни подложили управляващите, но няма смисъл. Да се върнем към предсказанията.

  Пророчицата Слава Севрюкова обаче казва, че жена ще застане начело на държавата, която ще оправи нещата.

  „С Промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим разцвет във всички области.“

  Ние само може да гадаем коя е тази жена. Не вярвам да е някоя от настоящия политически елит. Жените в българската политика към момента с възможност за управление на страната се изчерпват само с лидерката на БСП Корнелия Нинова, която ако се спечелят изборите има шанс да стане премиер на страната. Обаче на мене лично не ми се вярва това да е жената от пророчествата на Слава Севрюкова. Друга жена на хоризонта, която да е обвързана с партия не се вижда, освен Татяна Дончева, но за нея е още по-малко вероятно. Партията на Бойко Борисов, освен да номинира за премиер жена, като Цецка Цачева например.

  По всяка вероятност жената, за която говори Слава Севрюкова още не е изгряла в политическото ни пространство. Тя би трябвало през тези две години да се появи, ако пророчествата са верни. Интересното в случая е, че това съвпада и с председателството на България в ЕС, за което толкова много се подготвя колониалната ни администрация.

  Константин Петков

   Източник: http://bultimes

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar