Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Важно е да имаш не тяло мечта, а да си здрав! Инстаграм модел не успя да се пребори с рака на стомаха и написа прощално послание за феновете си

  /
  1127 Views
  img

  24-годишната бразилска красавица Нара Алмейда, която имаше милиони фенове в Инстаграм, не успя да се пребори с рака на стомаха и почина. Тя била диагностицирана със страшната болест през август миналата година.  Момичето решило да не се предава и да разкаже на феновете си как преминава битката с рака. Над 4, 5 млн. души следваха борбата с коварната болест, всички те се надяваха инстаграм моделът да успее да победи.  Нара показвала всеки етап от лечението в блога си. Тя призовавала хората да не се предават и да се сражават, независимо от недъзите си.

  Но накрая все пак ракът победил и Нара починала на 21 май. Няколко седмици преди смъртта красивата бразилка отслабва ужасно, можела да се храни само през специална сонда. Не можела да диша и признава в блога си, че преживява ужасни болки, но въпреки това не губела надежда.   Мандарините са чудотворни, пазят от няколко коварни болести!

  “Нищо не може да се сравни с възможността да дишаш без апарати. Всеки ден Бог ми дава нов шанс и надежда за подобрение”, пише момичето, след като преминава през март курс на интензивна терапия.  За смъртта на любимата си разказва приятелят на Нара – Педро Роша.

  “Нара си отиде миналата нощ след толкова много битки. Исках винаги да бъде до мен, но тя трябваше да си отиде, за да си отдъхне от всичките тези мъки. Смъртта й оставя голяма празнина в моето сърце, тя винаги ще е с мен, в мислите ми”, пише той, изразявайки надежда, че примерът на неговата любима ще помогне на хора в подобна ситуация да намерят сили в себе си и да направят всичко възможно в борбата с болестта. Феновете на Нара винаги се възхищавали на красотата й, наричайки тялото й “идеално”. Момичето подчертавало – не външните данни са основното, много по-важно е доколко същото това тяло е здраво.

  “Цената, която плащам за това тяло, което вие смятате за “тялото на мечтите”, е твърде висока. Боледувам, а всеки мой ден е сражение. Преживях най-лошите дни в живота си, дни на силни болки и агония. Понякога сама се чудя откъде намирам в себе си сили, за да преодолявам всичко това всеки ден. Здравето е всичко, важно е наистина да имаш не тяло мечта, а здраво и силно тяло”, разказва приживе Нара.

  Източник: www.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar