Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Мислехте, че бенките не означават нищо, но грешите: Древните китайци ни учат, няма да повярвате какво разкриват за нас

  /
  502 Views
  img

  Имате ли бенки? Мислите, че са само натрупване на пигмент по краката, лицето или ръцете ви? Според китайските традиции разположението на бенките дава ценна информация за характера, бъдещето и здравето. С нейна помощ бихте могли да избегнем някоя катастрофа и да се насочим към успеха. Саймън Уонг, който от 30 години се занимава с китайска астрология, обяснява, че анализът на бенките често се използва в източната медицина. Китайските астролози вярват, че промените в тялото са отпечатък от преживения емоционален стрес от събитията в живота ни. Така разчитането на бенките би могло да ни насочи към енергийните ни канали. Чи (естествената енергия) е по-активна в определени части на лицето и тялото в различни периоди от живота на човек. Нейният поток може да бъде насочен или възпрепятстван от позицията на дадена бенка. През тийнейджърските години бенките се увеличават на брой.Ето защо китайците са пословично здрави и дълголетни: Този трик ще ви изуми с ефективността си

  По време на бременност потъмняват и могат да изчезнат напълно, когато наближим 40-те. Ето какво пише Уонг за връзката между бенките и характера или бъдещето на притежателят им:
  Челото – ако са разположени в центъра му, това означава, че не умеете да общувате добре с хора, които притежават определена власт – шефа или родителите ви. Отстрани на челото говори за това, че имате енергия, знаете какво искате и как да го получите.
  Веждите – под тях е белег за богатство. Ако е скрита, се смята дори за още по-специална и важна и подсказва за скрито съкровище. Една разположена над веждата, като тази на Анджелина Джоли, е знак за това, че в живота ви няма да ви липсват пари.
  Клепачите – ако бенката е разположена върху тях, това говори за липса на хармония в семейството и склонност да пилеете пари. “Плачещите бенки” – тези под очите, са белег за това, че сте много емоционални.

  Бузата – говори за самота, неспособност да се установите и създадете семейство. Ако е по-близо до устните като тази на Мерлин Монро, е предупреждение за бъдещи инциденти.
  Уши – в китайската астрология ушите разкриват характера, така че бенка на тях е знак за харизма и добра репутация. Бенка от вътрешната страна на ушната мида обещава дълъг живот, а такава на върха на ухото говори за интелигентност. Ако имате бенки и върху двете уши, ще бъдете човек с влияние, който ще се наслади на живот с удобство.
  Нос – бъдете внимателни, ако имате бенка на върха на носа. Говори за нестабилност и проблеми в отношенията, които ще изграждате. Бенка между двете ноздри спира потока на енергия и води до проблеми. Освен това подсказва, че притежателят е някой, който работи здраво. Бенки отстрани на носа, близо до ноздрите, подсказват за човек, който се оправя добре с парите и може да спестява.

  Брадичката – значи упоритост, решителност, воля. Това може да доведе до успехи или провал в зависимост от това как използвате тези качества в живота. Може и да означава нужда от промяна или пътуване (защото брадичката винаги се движи).
  Устните – ако имате бенка близо до десния или левия край на горната устна, значи сте любители на вкусната храна, щедри сте и сте ценители на качеството. Бенка близо до долната устна означава, че децата ви ще постигнат успех.
  Вратът – вратът формира връзка между главата и тялото или между духа и физическото. Бенката там ще попречи на потока на енергия и ще доведе до разочарование. Бенка в центъра на врата показва необуздан характер, който може да накара околните да страдат.
  Ръката – бенките под лакътя издават, че притежателят им е състрадателен , а тези, разположени между лакътя и рамото, говорят за това, че лесно може да се сдобиете с пари.

  Гръдният кош – той символизира сила, така че бенката там показва висок статус в обществото или висока позиция в работата.
  Корем – пъпът е много важна точка в китайската астрология, така че колкото по-близо е бенката до него, толкова по-щастлив ще бъде нейният притежател.
  Ръцете – петънцата, разположени по тях, говорят за това, че сте сръчни, което може да ви донесе много пари.
  Гърбът – издава за това, че носите товар или трябва да работите много, за да успеете. Успехът е постижим, просто ще ви отнеме повече време.
  Краката – бенка на бедрото е символ на сексапил и подсказва за някого, който е смел и екстровертен.
  На прасеца – здравословни проблеми, най-вероятно причинени от много работа. Тези, които имат бенки на коленете, са късметлии, които лесно ще спечелят пари.

  Гърдите – бенките там, показват това, че сте грижовна майка и ще заемете добра позиция в обществото заради това.
  В китайската астрология успехът на децата, които една майка роди, повлиява на нейната репутация и сила. Бенка на зърното гарантира успех на децата ви във всички сфери на живота им.
  Ходилата – имате способността да сте добър лидер. Ходилата са символ на пътуване и на търсене. Хората ще бъдат привлечени от вас и ще искат да ви следват. Може също така да е белег за това, че ще получите признание за добрите си дела.
  Дупето – бенката там е белег за добра репутация, щедрост и склонност да помагате на другите.

  Източник: bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar