Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-те зодии при жените, които кръшкат най-много

  /
  448 Views
  img

  Има зодии, на които определено им личи, че имат склонности към изневерите. За всички си има причина обаче, а ето и какво е оправданието на всяка от 3-те зодии, които изневеряват най-често:

  Телец

  Телците не понасят скуката. Това ги убива. Не могат да си представят живота с човек, с когото не им е интересно и нямат тръпка в леглото. А Телците са изключително активни в секса и искат всичко да е на ниво. Най-честата причина за изневярата е точно скучния секс. Те смятат, че трудно могат да си върнат тръпката у дома, за това я търсят другаде. Не се чувстват виновни, защото емоционално си остават обръзани със своя партньор и вършат всичко за дома и децата така, както е било преди. За да бъде една жена Телец щастлива и удовлетворена от семейния живот, мъжът никога не бива да забравя да я глези в леглото.

  Стрелец

  Представителките на тази зодия са авантюристки по душа. Те обичат да пътуват, да сменят местата, на които живеят и съответно да сменят мъжете, с които живеят. Или не съвсем. Те обичат сигурността в личния живот, за това не смеят да напуснат половинката си, но имат смелостта да и изневеряват. Предпочитат да играят на сигурно като запазят човека до себе си и се поглезят с още един мъж, който да осъществи всичките им фантазии. А Стрелците са доста бурни в леглото и желанията са им нетипични. Именно за това трудно биват изпълнявани. Оправданието на Стрелците е, че щом не е разбрал, не е проблем и всичко е наред.

  Скорпион

  Особено опасни зодии, за които трябва да внимавате. Жените Скорпиони изобщо и не се опитват да скрият склонноста си към изневяра. Те предпочитат да си кажат всичко и партньорът им да е наясно, че ако нещата в спалнята не вървят, няма защо да остават тук. Оправданието на Скорпионите е, че веднъж се живее и няма нужда да се съобразяват с ничии други желания, а само със своите собствени. Това им дава успокоение и изчиства съвестта им.

  Expert.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar