Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ОТ ВОЕННАТА МЕДИЦИНА ЗА НАЙ-ТЕЖКИ СИТУАЦИИ: НАТИСНЕТЕ С ХИМИКАЛКА ТАЗИ ТОЧКА НА ТЯЛОТО И БОЛКАТА ИЗЧЕЗВА! СНИМКИ

  /
  872 Views
  img

  Натиснете тази точка на средния пръст и ще забравите за всяка болка! Това е точка, която се използва при военните по време на военни действия и в кризисни ситуации.

  Тя премахва стрес, напрежение, главоболие и всяка болка без значение от нейния произход. Ако ви е много зле, не можете да си намерите място от болка или просто не се чувствате добре, то натиснете тази точка на средния пръст и задръжте така колкото можете. Това място е много болезнено, но си струва!

  Само след броени минути ще забравите за мъките и ще сте с прояснено съзнание. Ако приложите този метод, можете да се избавите и от болките в гръбнака и различни ставни проблеми!

  Тази точка се намира точно в средата на възглавничката на средния пръст. Ще я познаете по това, че натискът върху нея е болезнен. Препоръчително е да се масажира с палеца на другата ръка, а не с този на същата, защото с него натискът не е достатъчно силен и прецизен.

  Въздействието върху тази точка ни помага да се стоплим, стимулира обмена на веществата, намалява тревожността. Може да я масажирате, когато усещате, че се безпокоите за нещо или когато очаквате събитие, което ви прави неспокойни. Елегантна и дискретна практика за успокоение по време на изпит или важна среща.

  Същата точка се използва при умора и изтощение. В днешно време я прилагат военните, когато е необходимо незабавно да се осигури прилив на сили. Пристискането на точката води до нормализиране на кръвното налягане, без значение дали то е било ниско или високо. Съзнанието се прояснява, погледът – също. Подобряват се всички сетива, включително слухът. Умората изчезва и човекът усеща прилив на енергия. В същото време се релаксират краката и кръстът, ако напрежението е било натрупано в тях.

  Източник: kakata.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar