Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  АЛАРМА! НОВА ИЗМАМА ЗАЛИВА БЪЛГАРИЯ! АКО ВИ ЗВЪННЕ МЪЖ С ПРИЯТЕН ГЛАС С ЧУДЕСНАТА НОВИНА, ЧЕ СТЕ ИЗБРАНИ ЗА

  /
  550 Views
  img

  Нова телефонна измама вече взе първите си жертви!

  Шарлатаните стават все по-изобретателни и постоянно измислят нови сценарий, за да им се хващат хората на въдицата. За нова измама, свързана а лотарията за Зелена карта за САЩ алармира Лидия Методиева в ефира на Bulgaria On Air.

  Дамата се е регистрирала в официалния сайт на посолството. През това време й изскача реклама за сайт-посредник, който може да потвърди нейната кандидатура. Докато официалното кандидатстване е напълно безплатно, този сайт иска съответното заплащане.

  Не вдигайте на този номер – измама е!

  След като се регистрира в този сайт, мъж с приятен глас се обажда на номера на жертвата на тази измама. Той й заявява, че е избрана за Зелена карта. Това, което се иска от нея, е да й иска номера на банковата карта и секретния код отзад. Тя му заявява, че няма как да стане, защото това е поверителна информация.

  На следващия ден Лидия разбира, че от Израел са се опитали три пъти да изтеглят неуспешно 800 лв. от картата й. Това потвърждава нейните съмнения, че става дума за измама. А от банката й казват, че тя е поредният такъв случай само в рамките на един ден. С цел да предотврати още случаи на ужилени, тя предупреждава, че в никакъв случай не трябва да давате кода отзад на картата. И запомнете, че регитсрацията за Зелена карта е безплатна!

  Източник:webnovinar.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar