Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ЮЛИ: Телец-щастие и романтика! Скорпион-успехи и разочарования! Рак-ново приключение…

  /
  638 Views
  img

  Лятото идва, а всички знаем, че то винаги носи със себе си много любов. Зодиите ще се радват на нови връзки, вълнуващи срещи и какво ли още не. Ето какво ни чака в любовта през месец ЮЛИ 2018 г.

  Лятото идва, а всички знаем, че то винаги носи със себе си много любов. Зодиите ще се радват на нови връзки, вълнуващи срещи и какво ли още не. Ето какво ни чака в любовта през месец ЮЛИ 2018 г.

    ОВЕН
  През юли ще настъпи на важно развитие в романтичните ви отношения, което ще зарадва не само вас и вашата половинка, но и вашите близки. Вашата изобретателност ще очарова хората около вас и ще ги кара да ви се възхищават. Постарайте се да изненадате партньора си и ще преживеете наистина вълнуващи моменти заедно.
  Най-накрая усещате, че наближава период от живота ви, в който ще се случат големи промени. Това е абсолютно вярно. В любовно отношение ще се радвате на много положителни промени, малко проблеми и повече хубави емоции. Ще се наложи да се замислите на колко следващи стъпки сте готови и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва по местата.

  ТЕЛЕЦ
  Сегашната ви любов ще ви донесе много радост, щастие и романтика. Ще чуете думите, за които винаги сте копнеели. Общо взето целият ви любовен живот е розов. Тези със сериозна връзка могат да изненадат половинката си с екзотична почивка.

  Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно само малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот. Погрижете се за външния си вид, дори да работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг.

  А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

   БЛИЗНАЦИ
  Вашите неповторими обаяние и харизма ще ви спечелят симпатиите на противоположния пол. Звездите ви съветват да поддържате добре този имидж и да сте в течение на клюките. Увеличете социалните си контакти. Ще настъпи успокоение в отношенията ви с последната ви любов.

  Не сте сигурни дали човекът до вас е правилният избор и това ви побърква. Обвързаните ще имат сериозни поводи за размисъл, но накрая ще стигнат до правилния избор. Не се отказвайте от някой, който ви прави щастливи и не оставайте там, където не усещате нищо.

  Необвързаните ще се почувстват самотни още в началото на месеца, ще се появи тръпка за кратко, която ще им върне настроението. Не се гласете за сериозни връзки, защото това, което ще ви се случи е само огън и страст.

   РАК
  Любовта витае във въздуха през месец юли. Сега тя ще приеме и физически образ. Бъдете готови за много приключения. Вероятно ще присъствате на малка религиозна церемония. Въпреки че сте планували да прекарате това време с половинката си, ще се радвате на Божията благословия за дълготрайна и процъфтяваща връзка.
  Имате няколко причини да сте разтревожени.

  Трябва да ви кажем, че някои от тях са основателни и трябва да се заемете с всичко, което ви тревожи. В личния живот усещате малък застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се страхувайте. Любовта следва своите върхове и спадове, никога не може да е само ентусиазъм и щастие, понякога е просто ежедневие, с което трябва да свикнеш.

  Това, че веднъж е станало по-улегнало, не значи, че ще бъде така винаги. Запалете искрата с нещо романтично и страстно.

  ЛЪВ
  Вашата щедрост и чар ще ви спечелят нови приятели и романтични моменти през месец юли. Все пак за женените ще има лек период на неудовлетвореност от страна на партньора. Но се опитайте да подходите към тези моменти с внимание и да запазите романтиката в отношенията си.

  Нова тръпка ще има и за вас. Хем нова, хем добре позната. Човек от миналото ще се доближи до вас и ще даде сериозна заявка, че иска да остане в живота ви и този път за по-дълго. Не се страхувайте, понякога се срещаме с подходящите хора в неподходящия момент.

  Трябвало е просто да изчакате малко, за да откриете отново какво сте един за друг. Ще преживеете няколко невероятно романтични разходки и вечери, които ще запалят пламъчето и у двама ви. Радвайте се на това, което сте открили един в друг.

   ДЕВА
  Близко лице ще ви обсипва с ласки и ще ви вдъхне спокойствие в началото на месеца. Това ще зареди положително вашия любовен живот занапред. Третата седмица от месеца, може да ви се стори леко напрегната, защото ще имате много социални контакти и събития, на които да присъствате. Но в никакъв случай не забравяйте да се погрижите за семейството си и за любимия човек.

  Няма да повярвате какво ще ви се случи още в началото на месеца. Купища непоходящи хора идват и си отива от живота ви, а вие имате чувството, че никога няма да намерите подходящия за вас човек. А толкова имате нужда от обич и топлина.

  Не сте оптимисти, но нека да ви кажем, че това ще се промени. От обща компания ще се запознаете с някой много специален човек. Ще се окаже, че може да говорите за всичко и разговорите ще траят до сутринта. Ще усетите онази сладка гъделичкаща тръпка, която ще ви подскаже, че този път може да е сериозно…

  ВЕЗНИ

  Звездите съветват да се възползвате от продуктивната си енергия и да поработите върху личния си живот. Вашият чар ще ви спечели нови приятели през месеца. От вас зависи как ще се отнасяте с тях и дали ще успеете да ги задържите. Женените ще се радват на подкрепата на половинките си в всяко едно бизнес начинание или планове за съвместен живот.

  Имате всички предпоставки да започнете на чисто и да намерите онази тръпка, която ще ви направи истински щастливи. Не се обръщайте назад в миналото и не съжалявайте за хората, които вече не са до вас. Имало е причина нещата да не се получат и след време ще благодарите на Съдбата, че си е свършила добре работата.

  Ослушвайте се за сигнали от някого на работното място. Там може да ви е късметът.

   СКОРПИОН
  Юли ви носи едновременно успехи и разочарования в личния живот. Най-дребните недоразумения могат да повлияят негативно на отношенията ви с половинката. Първоначално всичко ще се развива според вашите очаквания, но след това ще настъпят неочаквани обрати. Запазете спокойствие и дайте всичко от себе си.

  Има много още какво да учите за любовта и трябва да срещнете правилния човек, който да ви научи всичко, което ви липсва. Не сте имали сигурност, нито сте получавали нужното внимание. Ще се наложи да помислите дали приоритетите, които имате за един човек, не са вятърничеви.

  Трябва да търсите по-дълбокото и истинското. Когато се огледате около вас ще установите, че в обкръщението си имате човек, който е мил, добър и грижовен. Той може да е правилният.

  СТРЕЛЕЦ
  Юли е щастлив месец за всички и женени, обвързани и необвързани. Половинката ви ще ви оказва нужната подкрепа и ще ви дарява с любов и грижи. Ще успеете да приковете погледа на мечтания партньор. Не прикривайте чувствата си и ги споделяйте при първа възможност.

  Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила. Към средата на месец юли ще се появи първата пречка във връзката, която сте започнали.

  Не бива да се стряскате и поемете пълна отговорност. Всичко се случва, важно е и двете страни да проявят разбиране.

  КОЗИРОГ
  Юли е подходящ за сключване на брак. А за обвързаните настъпва период на вълнуващи емоции. Ще предприемете мерки да подобрите любовния си живот чрез споделяне на спомени с приятели. Отношенията ви ще са съвършени. Човек, който ви намира за привлекателни ще направи първата крачка към романтична връзка.

  Очаква ви най-романтичния месец от годината. Ще започне и завърши филмово, а вие ще се главния герой в историята. Ще има много романтични изненади, страстен секс и заедно с това може да откриете и сродната си душа. Много вълнуващи неща ви очакват, но недейте веднага да мислите, че много хубаво не е на хубаво.

  Заслужили сте цялото внимание и обгрижване на света, за това му се насладете. Не отказвайте покани за рождени дни и събития, именно там ще срещнете този специален човек, който ще превърне месец юли в незабравим за вас.

   ВОДОЛЕЙ
  Отношенията с партньора ще са стабилни и топли. Нужно е да разрешите лични проблеми, които ви лежат на сърцето. Споделете ги с близки хора и така ще ги решите веднъж завинаги. За самотниците предстоя много изненади, ще срещнете любовта на живота си.

  Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате.

  Един от тях е човек, който ви разбира, с който може да говорите дълго. Другият ви разкрива какво е истинската страст. Сърцето и умът ви са в битка и само вие трябва да изберете кое от двете да послушате. Страстта или разбирателството, какво избирате?

   РИБИ
  Половинката ви ще продължи да ви подкрепя въпреки вашите капризи. Трябва да се научите да не приемате всичко за истина. Ще се наслаждавате на компанията на най-близките в средата на месеца. Втората половина на месеца ще е щастлива за тези, които наскоро са страдали по загубена любов. Ще имате възможност да си я върнете.
  Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживявания.

  Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

  Източник: www.bg-astrology.net

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar