Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Заради тези къси прически, толкова жени вече са готови да се разделят с дългата си коса! А тези с бретон-Те са на върха на класацията!

  /
  2736 Views
  img

  Зад красотата на жените се крият много нюанси и ежедневна грижа за себе си. Много мъже дори не си представят колко много време и усилия харчат изящните дами, за да поддържат идеалния си имидж.

  Правилно избрани дрехи, грим, маникюр и, разбира се, косата …
  Тези красавици, които решиха тази година да заменят имиджа, нашият редакторски екип предлага селекция от най- модерните допустими отклонения през 2018 г.Красиви женски прически
  Прически за къса коса

  За да изглеждате женствено, не е необходимо да имате дълга коса до талията. Късата прическа също позволява на дамите да бъдат привлекателни. Едни от най-модерните прически през 2018 г.  Са любимите на всички боб и пикси. Пикси има няколко варианта на изпълнение, но на върха на модата, сега са прическите с бретон.

  Любителите на екстравагантните прически трябва да обръщат внимание на красивите вариации на боб с високо бръснене на тила, ноктите и елегантните цветове, изглеждат много стилни в съчетание с тази прическа.

  Прически за среден размер на косата

  Най-популярните прически за средна дължина тази година са лоб-боб, шаг, каре и асиметричен боб. Нека разгледаме по-подробно всеки от тях. Прическата шаг е спечелила сърцата на много модерни момичета, защото е идеална за тънка коса, придава лек обем и създава естествен безпорядък.

  Удълженият боб изглежда много елегантно на средна дължина на косата. Не без причина тази пприческа се смята за една от най-женствените.

  Асиметричният боб е друг вид прическа за дамите. Удължените предни кичури от едната страна го правят малко смел.

  Прическата каре в продължение на няколко години остава една от най-популярните сред жените. Тази година е много стилно да носите късо или дълго каре.

  Прически за дълга коса

  Модата съветва собственичките на дълга коса да се придържат към класиката: овалът на прическа на етажи е най-добре подчертан.

  Тази година обаче, на върха на популярността са прическите с удължен бретон. И от асиметричните е по-добре да откажете, за сметка на плътния и равен бретон.

  Не забравяйте да споделите статията, за да ви е под ръка, като тръгнете на фризьор

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar