Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Мислех, че борбата е обречена: гадният мухъл пълзеше още и още. Прочетох го в нета и веднага напръсках: ако щете вярвайте, няма и помен!

  /
  648 Views
  img

  Маслото от чаено дърво  – един от най-ефективните естествени средства за борба с мухъл в дома. Независимо от факта, че маслото не е от най-евтините продукти, от него трябва съвсем малко количество за почистване на мухъла.

  Мухълът расте и процъфтява предимно в топли, влажни места у дома, особено ѝ харесват органични материали като дърво, хартия, кожа, дрехи от естествени материи и килими.

  как да се отървем от мухъл по стените в къщата

  За да се отървем за постоянно от мухъла , е необходимо да отстраним източника на влага , както и да използваме ефективни противогъбични средства . Днес ще споделим с вас една рецепта за естествено решение за премахване на мухъл .

  как да се отървем от мухъл по стените в къщата

  Как да се отървем от мухъла в дома

  ЩЕ ВИ ТРЯБВА:

  • 200 гр.  вода
  • 1 ч.л. масло от чаено дърво
  • спрей-бутилка

  КАК СЕ ПРАВИ:

  1. Смесете водата и етеричното масло .
   как да се отървем от мухъл по стените в къщата
  2. Сместа се поставя в бутилката и се прилага с пулверизатора върху  плесенясалата повърхност .
   как да се отървем от мухъл по стените в къщата

  След нанасяне оставете спрея да подейства, в никакъв случай не се отмивайте. Маслото от чаено дърво е естествен продукт, който е безопасен за хора и животни.

  Тази процедура трябва да правите възможно по-често, защото плесента има способността да се размножават бързо. Обработвайте мухлясалите повърхности с разтвор на етерично масло от чаено дърво по 2 пъти на ден.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar