Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Новият летен хороскоп пристигна с гръм и трясък! – Овен ще разбива сърца, късметлийско лято за Скорпион, пътешествия за Стрелец

  /
  521 Views
  img

  Летен хороскоп за Овен

  Имате още 4 месеца, през които да разбиете поне няколко сърца. Ако искате да обърнете страницата, ще имате врати, на които да почукате.

  Въпросът е готови ли сте за промяна, защото петият дом носи не само романтика, но и плодовитост. За Овните, които копнеят за деца, това е добра новина. Останалите да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта късметът ще ви съпровожда и в работата.Летен хороскоп за ТелецБлагоприятните промени, с които започнахте годината, в началото ви изпълваха с ентусиазъм. Той малко по малко избледнява и на преден план изплува умората от допълнителните ангажименти. През юни ви предстои важно запознанство. Емоционалната ви интелигентност трябва да е на висота, за да не повторите грешки от миналото. Възможност да купите или да продадете имот, да увеличите семейството си (това включва и евентуална бременност или нов домашен любимец) или сериозна промяна в начина на живот.

   

  Летен хороскоп за Близнаци

  Пролетта пукна и следва лятото, времето когато да насочете неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намерете начин да споделите новите си идеи с хора, които ще ги оценят. То ще се окаже плодотворно. Тази година главен акцент ще имат взаимоотношенията ви с другите. Като Близнак избягвате задълженията, но това лято ще ви се наложи да вземете някои важни решения както в личния, така и в професионалния си живот.

   

  Летен хороскоп за Рак

  Раци, излезте от дупката си, защото около вас гъмжи от пари. Възможно е тази година да бъде една от най-доходните в живота ви. Разковничето към успеха може би се намира в случайно решение, което ще вземете през юни. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядка възможност. Не я изпускайте заради страха от новото и непредвидимото. Погрижете се за здравето си. Ядете прекалено много нездравословни храни, а тялото ви има нужда от пречистване. Преминете на здравословен хранителен режим или спрете поне месото.

   

  Летен хороскоп за Лъв

  Всеки Лъв иска да чуе: “Това е ВАШАТА година!” Е, добре, кога, ако не сега, ще го чуете с най-добро основание: Лъвове, това е вашето лято. В живота на всеки има моменти, в които се отварят не една, а едновременно всичките вратички към бъдещите успехи. През следващите месеци може би ще усетите вятъра на промяната. Време е сериозно да се заемете с това, което правите най-добре. Търсете ново работно място, изгответе си CV – точно сега не е подходящо да се отнасяте с пренебрежение към таланта си и да изпускате важни възможности.

   

  Летен хороскоп за Дева

  Това лято ще си почивате. Това противоречи на амбициозната ви и склонна към прецизни и сложни планове натура, което означава да не прибързвате с нищо. Единственият правилен начин да контролирате нещата е като се откажете от контрола. Насочете вниманието си към прощаване и сдобряване с хора, с които сте се раздалечили. През тази година ще развиете артистичната си страна – малко почивка за лявото полукълбо на мозъка ви. Извадете прашасалата китара от килера или се хващайте за боите и четката и действайте.

   

  Летен хороскоп за Везни

  Колкото и да е странно за контактен човек като вас, сега му е времето да увеличите още повече приятелските си кръгове. Наред със старите верни другари ще завържете нови познанства, които ще прерастнат в чудесни приятелства. Започнете да водите нов блог, направете си влог или уебсайт.  тази година  ви е годината на благотворителността. Всяко действие в тази насока ще ви се отплати десетократно – макар и в нематериален аспект.

   

  Летен хороскоп за Скорпион

  В сравнение с това, което беше през миналата година, но тази година ви е късметлийска. Вече минаха 4 месеца, в които да забележите, че звездите са малко по-благосклонни. И това е нищо! От май тепърва започва да ви върви като по куче тоягите. Има само едно условие: да не допускате ниското самочувствие да ви попречи да направите първата крачка към успеха. Не бъдете плахи – позволете си да блеснете. Този съвет се отнася не само за кариерата, но и за личния ви живот. Колкото до любовта,  тази година ще завърши за вас с триумфални фойерверки.

   

  Летен хороскоп за Стрелец

  Страдания, болки, тревоги, огорчение, но всичко ще бъде временно. Ще си вземете поука, а някое от рискованите ви начинания дори има шанс да излезе успешно. Хаотичните ви необмислени флиртове също може да доведат до нещо добро. Идва лятото на вашето доволство, възползвайте се. Топлите дни ще са изпълнени с приключения и вълнения. Пътешествията ви ще са не само приятни, но и ползотворни за бъдещето. Колкото и да е странно, навлизате в почти благоразумен етап.

   

  Летен хороскоп за Козирог

  Няма да познаете Козирога това лято. Още отсега се е запътил към поприще, в което никой не си го е представял. Духовното и мистиката го зоват неудържимо. Затова не бива много да се учудваме, ако Седемте рилски езера през август се изпълнят с Козирози в бели премени, тръгнали да пеят боси по поляните с дъновистите. Събужда се и артистичното му начало. С разцъфването на овошките ще разцъфти творческата му природа. Ако досега е драскал небрежно с химикал върху тефтера си по време на лекции и заседания, скоро ще се въоръжи със скицник, статив и бои.

   

  Летен хороскоп за Водолей

  Всичко, което не е свързано с любовта, би било празни приказки, когато описваме какво предстои на Водолеите. Те са в етап, благоприятен за романтичните и партньорските отношения. От 12 август за тях започва 13-месечен период, който отговаря за интимните връзки и за сливането. Така че на представителите на този знак им предстои едно красиво лято, което може да завърши с обвързване. От юли Водолеите ще имат голям късмет с парите, но трябва да внимават да не се забъркат с непочтени хора.

   

  Летен хороскоп за Риби

  Все така безкористни и посветени на спасяването на всички нуждаещи се, през следващите месеци за Рибите е дошъл моментът да заплуват гордо в свои води. Себеотрицателността им ще бъде забелязана, за творческите усилия ще им бъде платено. Помощта невинаги трябва да бъде безвъзмездна и представителите на знака ще разберат това по най-приятния за тях начин – ще получат възнаграждение. От средата на тази година започва тригодишен период на неудържим възход в кариерата. Единственото условие е да се стегнат и да поемат нещата в свои ръце.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar