Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  НЯМА КОЙ ДА ТИ КАЖЕ! ТОВА Е ЧУДОТО, КОЕТО ЛЕКУВА МИНИМУМ 15 БОЛЕСТИ, А СТРУВА САМО 15 СТОТИНКИ!

  /
  587 Views
  img

  Изображение bgfermer.bg

  За жълти стотинки с калиев перманганат ще се избавите от неприятностите

  Калиев перманганат е средство, което е по-известно сред българите като отрова. Факт е обаче, че тази отрова всъщност ни лекува. Сигурни сме, че дори не сте го предполагали до момента, но действието му е доказано много пъти през годините.

  То не е откритие на нашите дни, тъй като доста назад във времето хора са го употребявали с лечебни цели.

  В крайна сметка това, което го прави популярен продукт към днешна дата е възраждането на алтернативните методи за лечение, пише zdrave.ws.
  Хората все по-често държат да се лекуват с естествени продукти, отколкото да залагат на химия и медикаменти. Всъщност това е и най-доброто решение, което може да се вземе на трезва глава.
  Въпреки това всеки човек има право на избор и да решава сам за себе си кой продукт е подходящ за него. Ние сме тук, за да ви помогнем в разрешението на няколко здравословни проблема.

  Ако сметнете, че си заслужава – тичайте до аптеката още сега. Там ви очаква вашето спасение от неприятностите и то почти за без пари. Уверяваме ви, че скоро ще забравите дали изобщо сте боледували някога.

  Рецепти с калиев перманганат – лек за всичко

  При гонорея и кандида: ако страдате от гонорея, трябва да поставите тампон, който е напоен в бледо розов разтвор на калиев перманганат. Оставете тампонът във влагалището в следващите няколко часа.

  Два пъти в деня се правят промивки с този същия разтвор. Той е подходящ и за мъже. При кандида промивките също помагат. Правете ги 2 пъти в рамките на деня. Продължете лечението на този принцип до пълното излекуване.

  Зъби и венци: при болки в зъбите и кървящи венци се прави гаргара, която помага доста. Гаргарите извършвайте в началото и в края на деня. Благодарение на него кървенето ще спре, а болката ще бъде понижена трайно.

  При кокоши трън: този път предстои да се запознаете с малко по-агресивен метод на лечение, но трябва да сте наясно, че той носи мигновен ефект и затова се практикува от много хора, които вече са се запознали отблизо с инфекцията, позната ни като кокоши трън.

  Мястото, което е засегнато от кокоши трън, трябва да се накисне в топла вода. То се подсушава с кърпа и след това към кожата се прикрепя едно кристалче.

  Отгоре му при всички положения се поставя лепенка, за да не се мести. Останете така през цялата нощ. На сутринта отстранете внимателно. Ще забележите, че заедно с коричката суха кожа се е отделил и самият кокоши трън.

   

  Източник: bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar