Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тя е само на 20 години, но вече има седем деца! Историята на Кристина ще ви разтърси (ВИДЕО)

  /
  642 Views
  img

  20-годишно момиче в руския град Челябинск стана глава на многодетно семейство от осем души. Кристина сега се грижи за братята и сестрите си, а историята й е наистина затрогваща. Най-голямото от децата е на 17 години, момче, което учи в колеж, още три са в училище, а най-малките ходят на детска градина, макар, че са могли да бъдат прибрани в детски дом.

  Кристина и другите деца остават сираци, когато родителите им умират. За да може да се грижи за останалите, тя е принудена да започне работа.  Нещастието в семейството идва преди година. Първо лекарите откриват, че бащата е болен от рак.

  Отива си за два месеца. Малко след него умира и майката. Аутопсията установява, че е имала тромб, който попада в сърцето.  В деня на погребението в дома на семейството идва комисия от Социални грижи, която настоява да прибере децата, но Кристина не се предава.

  Само за половин година тя успява да получи всички документи и осиновява братята и сестрите си.  Сега всички деца помагат на новата си “майка”. Децата живеят в малка къща, която има само две стаи и оцеляват от заплатата на Кристина и помощите, които получава като настойник на брататя и сестрите си.

  Източник: www.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar