Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Ти да видиш! Бабин метод, ама действа! Щом усетиш признаците, пъхваш молив между зъбите – моментално минава!

  /
  1235 Views
  img

  Почти всеки ден четем за проверени хитрости , които обещават да направят живота ни по-лесен. Някои от тях са наистина ефективни, а някои дори не са близо до нашите очаквания.

  Ние сме подготвили за вас  набор от съвети , които са били използвани още нашите баби и дядовци. Опитайте ги, ще видите, че понякога не е нужно да изобретяваме колелото, а е по-добре да опитаме нещо, което работи в продължение на много години.

  1. Картофи против ухапване от паяк

  картофи

  Колкото и странно да звучи, но  картофите  наистина могат да се лекуват ухапване от паяци . Отрежете голяма част от суровия картоф  и с помощта на медицински бинт го привържете към мястото на ухапване. Сменяйте картофа с пресен на всеки 12 часа.

  2. Скилидка чесън срещу зъбобол

  чесън

  Вземете една скилидка чесън и я разрежете наполовина. За да спре да ви боли възпаленият зъб , натрийте го с половинката чесън в продължение на 7-10 минути.

  3. Портокалова кора срещу настинка

  портокалова кора

  Много капки за нос имат цитрусов аромат . Оказва се, че не е просто заради приятната миризма. През 18-ти век навивали портокаловата кора  на спирала и я пъхали в ноздрите, за да се отърват от настинка .

  4. Водка срещу неприятната миризма от краката

  миризма от краката

  Този метод наистина работи, тъй като алкохолът е в състояние да унищожи бактериите , които са причина за неприятната миризма на краката . За да се отървете от нея, трябва да изтриете краката си с парче плат, напоено с водка или спирт.

  5. Молив срещу главоболие

  молив

  Ще се изненадате, но много често главоболието е причинено единствено от факта, че ние несъзнателно стискаме челюсти . За да спре болката, поставете молив между горната и долната челюст и се опитайте да отпуснете мускулите.

  6. Кисело мляко срещу лош дъх

  кисело мляко

  Естественото кисело мляко съдържа голямо количество здравословни бактерии , които са в състояние да неутрализират лошата миризма от устата .

  7. Женско биле срещу мазоли

  мазоли

  Женското биле е в състояние да смекчи мазолите . За да направите това, трябва да го смесите с 0,5 чаена лъжичка вазелин и да натъркате мазола с получения разтвор.

  8. Зехтин срещу морска болест

  зехтин

  Оказва се, че ако имате под ръка зехтин по време на път с кола или плаване с лодка, можете да избегнете симптомите на морска болест . Когато човек започне да се поклаща от движението, в устата се появява обилно слюноотделяне , а маслото, съдържащо се в маслините, съдържа танини , които възвръщат сухотата в устата и помагат да се предотврати гаденето .

  Източник: www.bgnow.eu

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar