Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Какво предвиди Ванга за 2019 година?

  /
  548 Views
  img

  Повече от две десетилетия ни делят от 1996 година, когато баба Ванга почина. Но не само у нас, а и по света много хора помнят знаменитата ясновидка. Те често се връщат към нейните невероятни пророчески способности, за да намерят отговори на въпроси, които ги вълнуват. И да се опитат с нейна помощ да предсказват бъдещето.
  Ванга ни е оставила огромно количество кодирани послания, благодарение на които ние можем да предвиждаме някои събития. В навечерието на новата година британския вестник Daily Mail съобщи, че са разшифровани нейни предсказания за 2019 година. Друг популярен британски таблоид – The Sun, също публикува материал за това, какво ни очаква през тази година, позовавайки се на знаменитата наша пророчица.
  И този интерес към Ванга е напълно обясним – много от нейните предсказания, са се сбъдвали. През 1980 година тя говори за това, че Курск ще се окаже потопен от вода. Много от жителите на този руски град се страхували от предстоящо наводнение, а за други това пророчество било пълна глупост. Но двадесет години по-късно потъва точно руска подводница с името “Курск”, заедно със 118 човека в нея.
  Изданията припомнят, че Ванга е предвидила атентатите през септември 2001 година в Ню Йорк и Вашингтон. Тя е казвала, че Британия ще излезе от Европейския съюз – операцията, днес известна ни под името брексит (от brexit – съчетание на Britain и exit). Знаела е, че ще се появи и ще донесе големи беди терористичната организация “Ислямска държава”. И ни е предупреждавала за още много други събития, които ще се случат в света в близкото и далечно бъдеще.
  Според Ванга през 2019 година двама световни лидери ще имат проблеми. Спрямо руският президент Владимир Путин ще бъде направен опит за покушение, от човек от неговата служба за сигурност.
  А американския президент Доналд Тръмп е възможно да загуби слуха си, поради загадачна болест. Според Ванга той ще претърпи травма на главния мозък, а членове на неговото семейство ще попаднат в сериозно пътнотранспортно произшествие. Като цяло 2019 година ще е пълна катастрофа за Доналад Тръмп.
  Ванга ни предупреждава и за силно земетресение през новата година. То ще породи разрушително цунами, което е възможно буквално да отнесе крайбрежието на Пакистан, Индия, Китай, Япония и Индонезия.
  А на територията на Русия е възможно да се стовари гигантски метеорит. Впрочем учени вече изчислиха траекторията на огромен астероид, който може да падне на нашата земя. Ванга ни предупреждава и за събуждането на вулкани – нещо, което изследователи очакват да се случи през тази година на територията на САЩ, с евентуално изригване на спящия засега супервулкан в Йелоустоун. Все по-опасен е и супервулкана Кампи Флегреи в южната част на Италия, който като нищо може да се взриви. Спомнете си и за вулкана Килауеа на Хавайските острови, който през лятото на миналата година заля с мощен поток от лава, цял новозастроен жилищен квартал.
  Що се отнася до Европа, то тя ще срещне много остри проблеми, които могат да доведат и до икономическа катастрофа. Сред причините за това е и излизането на Британия от Европейския съюз на 29 март 2019 г.
  Възможно ли е Ванга да се окаже права?
  Това никак не е изключено. Известно е, че руската служба за сигурност вече предотврати опит за покушение срещу Владимир Путин, в навечерието на президентските избори през 2012 г. Неслучайно той винаги е обкръжен от едни от най-добрите експерти по безопасност в света.
  Що се отнася до предсказанията на Ванга за американския президент, това също не може да бъде отречено автоматично. През миналата година стана известно, че американски дипломати в Куба и Китай, са пострадали от загадъчна загуба на слуха и силен шум в ушите. Предполага се, че това е породено от прекомерно въздействие на радиочестотно микровълново излъчване, правено от устройства за подслушване и наблюдение.
  Ванга – известна и като “Балканския Нострадамус”, загубва загадъчно зрението си, когато е на 12 години по време на силна буря. Семейството и я е намерило няколко дни по-късно на прага на смъртта и – със затворени очи. По-късно тя е твърдяла, че е преживяла своето първо видение. И тогава е разбрала, че е получила способността да предсказва бъдещето и да изцелява други хора. Докато Ванга е била жива, тя е приела хиляди – от простосмъртни до държавни глави. А проучвания сочат, че 85 на сто от прогнозите и, са се сбъдвали!
  Но Ванга е вярвала, че бъдещето ще донесе и много добро на нас, хората. Според нея ще има сериозни постижения в областта на медицината например – човекът не само ще е в състояние да удължи живота си, но да съхрани и младостта си.
  Ванга е твърдяла, че проблема със световния глад ще бъде решен към 2028 година. Според нея човечеството ще успее да колонизира Марс, което ще има огромно значение, защото към 2341 година Земята е възможно да стане непригодна повече за живот.
  Ей такива едни неща е видяла незрящата Ванга за годината, чийто символ е земното жълто прасе. И не е изключено пророчицата за пореден път да се окаже права. А всичко това, колкото и странно да ни се струва на пръв поглед, в някаква степен неизбежно ще засегне и нас – простосмъртните обитатели на този прекрасен и леко луднал свят…

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar