Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Внимание! Никога не смесвайте плодовете по този начин

  /
  530 Views
  img

  Ежедневното приемане на зеленчуци и плодове е много важно за нашето здраве като цяло. Все пак, има някои неща, с които не трябва да експериментираме, например, смесването на двете – плодове или зеленчуци. Не само, че смесването на двата вида плодове и зеленчуци, не е полезно , но също може да ви отрови. По-долу е даден списък на продуктите, които никога не трябва да се бъркат:
  Моркови и портокали
  Морковите и портокаловия сок е доста популярна комбинация, но трябва да се отбележи, че това може да доведе до киселини, както и излишък в хранопровода на жлъчката. В някои случаи може дори да причини увреждане на бъбреците.
  Мляко и ананас
  Веществата в ананаса, комбинирани с тези в млякото носят опасност. Тази комбинация може да предизвика главоболие, болки в корема, гадене заради инфекция, диария и други проблеми. Изключително опасен е приемът на подобна напитка от деца.
  Лимон и папая
  Тази комбинация от плодове може да доведе до анемия, както и до проблемите с хемоглобина.
  Мляко и портокал
  Ако сте добавили портокалов сок към овесената каша, спрете веднага! Тази комбинация прави стомаха не е в състояние да обработва нишестето от зърнени техрани. Ще ви доведе до сериозни здравословни проблеми.
  Плодове и зеленчуци
  Никога не консумирайте плодове и зеленчуци заедно. Плодовете са богати на захар и трудно се смилат, което води до престоя им в стомаха за по-дълъг период от време. Те започват да ферментират, кото отделят токсини и причинява главоболие, диария, инфекции и болка в стомаха.

  Източник: www.bulnews.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar