Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-те зодии, които изглеждат студени, но всъщност са истински душици

  /
  898 Views
  img

  Овните остават у околните усещане, че са адски горделиви и твърдоглави. Но само истински близките им приятели знаят, че точно те са хората, които ще се държат като майка орлица, когато е нужно. С други думи, Овенът има много емоции, макар да не изглежда така, но никога не би се оставил това да го превърне в емоционален човек. Той ще намери начин да трансформира чувствата си в нещо градивно, до което ще се докоснат само избрани от него хора.

  Лъв

  На външен вид една истинска Лъвица може да бъде объркана с “Дяволът носи Прада” – надменна шефка с високи токчета и слънчеви очила, за да не се налага да гледа простосмъртните в очите. Но отвътре тази жена е като гигантско плюшено мече, което обича да бъде гушкано и галено. Е, разбира се, понякога може да бъде малко егоцентрична, но ако държи истински на вас, със сигурност вие ще бъдете най-обгрижваният човек на света.

  Скорпион

  Хората, които познават Скорпиони, без да са близки с тях, обикновени ги описват като “злобни” или “твърди”. Всъщност, представителите на тази зодия умеят много добре да крият емоциите си, което не означава, че те не съществуват. Готови са да ухапят смъртоносно всеки враг, а към непознатите са просто безразлични. Но за семейството и приятелите си ще минат през огън, така че бихте били истински щастливи с приятел, роден под този знак.

  Източник: saturche.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar