Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-те зодии, които ще намерят любовта през 2019-та

  /
  824 Views
  img

  Онази истинска любов, която остава до края на живота . Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи.

  Телец

  Годината на големите промени и още по-големите решения. Ще ви се наложи да пораснете много бързо и да се заемете с решаването на някои големи житейски предизвикателства, които ще ви направят силни и ще ви научат на много позитивни уроци за живота. Годината ще мине неусетно, а накрая, почти загубили вяра и точно като по филмите, ще се появи онази липсваща половинка от вас, за която отдавна мечтаете. Не търсете, тя сама ще ви намери и точно както хората казват – когато най-малко очаквате, тогава ще се случи. Оказва се, че това е истината за вас. Единственото, което зависи от вас е да бъдете такива, каквито всички ви познават – усминати, позитивни и борбени. Неслучайно хората казват – в усмивката ви ще се влюбят, не в намръщения поглед.

  Лъв

  Тази година ще срещнете двама ду̀ши и ще се налага сами да разберете коя е вашата половинка. Ще имате много какво да сравнявате и сами ще се убедите, че човек усеща, когато до него застане човекът, с когото ще прекара остатъка от живота си. Няма да се окажете пред нерешима дилема, а по-скоро пред предизвикателството да обясните на другия човек, че той не е за вас. Истината боли, но в живота на всеки рано или късно идва момент, в който той трябва да я изрече. След като нещата се поуспокоят, последният месец на годината ще бъде точно като по филмите и най-накрая ще усетите какво значи споделената любов и какъв смисъл носи тя, когато е истинска и неподправена. Имайте търпение и всичко ще се подреди.

  Риби

  Никога не подлагайте под съмнение собствените си качества пред някой друг. Запазете съмненията за себе си и се борете с това. Човек получава обич чак тогава, когато се научи и започне да обича себе си. Тази година ще сте поставени пред предизвикателството да се отърсите от всичките съмнения, които ви пречат да видите колко стойностни личности сте. Любовта ще дойде в момента, в който започнете да цените себе си и да се сдобиете с онази увереност, присъща на разумните и стойностни хора. Вие сте съкровище и най-накрая някой ще забележи това. Оставете се да бъдете обичани, колкото и да е трудно това за вас. Очаква ви нещо незабравимо и то ще започва да се случва още в самото начало на годината.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar