Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Всяка жена с наднормено тегло трябва да прочете това

  /
  433 Views
  img

  Ако една жена се отличава с по-пищни форми, това може да създаде някои неприятности. Въпросът е, че при тези жени е много по-трудно да се диагностицира рак на гърдата.
  Това заключение беше постигнато от научни специалисти от Каролинския институт в Швеция. Експертите проведоха тестове, в които взеха участие 2012 жени. Доброволците правиха мамография на всеки 18-24 месеца.
  В резултат на това беше установено, че при жените с по-висок индекс на телесна маса може да се наложи по-често да се правят мамографии, защото ракът се установява далеч по-трудно. Учените предполагат, че това се дължи на факта, че гърдите на жените стават по-големи.
  Отбелязва се, че ракът на гърдата е едно от най-честите онкологични заболявания сред жените. Във връзка с резултатите от изследванията на нежния пол с наднормено тегло и големи гърди експертите препоръчват често посещение при мамолог.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar