Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Шокова диета с лесни съставки топи мазнините скоростно и ви вкарва във форма за нула време

  /
  366 Views
  img

  Кисело мляко и цвекло  – едни от най-достъпните продукти, с които можете да преборите наднорменото тегло . Те помагат на възможно най-скоро да се отървем от две или три килца и да пречистим организма от токсини и вредни вещества.

  цвекло с кисело мляко за отслабване

  Каним ви да изваете тялото си с вкусен шейк от цвекло и кисело мляко. В резултат не само ще се пречистите, но и ще изгубите 4-7 кг. И това само за 3 дни!

  Еликсир от цвекло и кисело мляко

  Този метод на загуба на тегло  ще бъде полезен за всеки, който вече е бил на диета и се занимава с  физически упражнения , но стрелката на кантара по някаква причина е спряла да се движи надолу.

  цвекло с кисело мляко за отслабване

  Тази диета е доста трудна, защото тези 3 дни ще трябва да консумирате само 1,5 кг. варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко и 1,5-2 литра вода.

  Не забравяйте да пиете достатъчно вода, така че тялото да не се дехидратира, а и да изкарвате токсините с течността.

  Това количество храна трябва да бъде разделено на 5-6 хранения. Ако не ви харесват тези продукти поотделно, нарежете цвеклото в блендер и го смелете с киселото мляко. Такъв коктейл е доста по-апетитен.

  цвекло с кисело мляко за отслабване

  На четвъртия ден можете да добавите към менюто 400 г варено месо или риба, и цитрусови плодове.

  цвекло с кисело мляко за отслабване

  Внимание! Такава диета е шокова за организма и, разбира се, не е подходяща за всички. Ако имате здравословни проблеми: нарушения на черния дроб, стомаха или бъбреците, в никакъв случай не спазвайте диетата, а изберете по-подходящ начин да отслабнете.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar